Presvlačenje automobila – Pripremite svog „mezimca“ za vrelo leto

0
788
Presvlačenje automobila

Presvlačenje automobila u leto čuva vaše vozilo.

Auto odavno nije stvar luksuza već neophodna stvar za obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Međutim, da bi vozilo trajalo ono zahteva izvesnu pažnju. Nije dovoljno samo vršiti godišnji tehnički pregled pred registraciju i menjati zimske i letnje gume, već i niz drugih provera i ulaganja. To je, zapravo, jedini način da se spreče veći i skupi kvarovi.

Presvlačenje automobilaPrilikom vožnje pojavu ogrebotina i sitnih oštećenja na autu ne možemo izbeći. Te, ukoliko želite da vaš četvorotočkaš uvek izleda sveže i lepo morate ga zaštiti. Najefikasniji način jeste presvlačenje auto folijom vozila.

Broutality team vam u ovom blogu otkriva prednosti koje donosi presvlačenje automobila u leto.

Presvlačenje automobila ne oduzima puno vremena

Da bi se presvlačenje vozila pravilno izvelo potrebno je određeno vreme. Izbor dizajna i instaliranje auto folije nije moguće uraditi u jednom danu. Čak i kada je u pitanju parcijalno presvlačenje vozila.

Naime, presvlačenje automobila u leto obuhvata prikupljanje svih informacija, konsultacije sa stručnim timom, kao i štampanje i rezanje. Zatim je potrebno pripremiti vozilo za montiranje folije. To podrazumeva detaljno čišćenje, pranje i sušenje 12-24 sati da bi presvlačenje automobila bilo uspešno.

Takođe, vozilo ne sme da ima udubljenja, niti da bude zahvaćeno rđom. Ukoliko postoje ove nepravilnosti, pre nanošenja, moraju se otkloniti kako bi se dobila glatka površina za rad. U protivnom, presvlačenje automobila dodatno će istaći nesavršnost vašeg vozila, a vi nećete biti zadovoljni krajnjim rezultatom.

Presvlačenje automobila

Samo presvlačenje vozila vrši se jedan ili dva dana u zavisnosti od njegove veličine. Imajući u vidu vreme koje je potrebno od dizajniranja pa do krajnjeg rezultata, iskoristite sunčane dane za promenu na svom vozilu.

Presvlačenje automobila u leto ima prednosti i za poslovanje. Topli dani uvek izmame veći broj šetača, pa će vaš automobil kao pokretna reklama imati veću vidljivost. A samim tim doći će do povećanja mreže potencijalnih klijenata.

Presvlačenje vozila u leto garantuje kvalitet

Auto folije vrhunskog kvaliteta pružaju vam sigurnost. Izrađene su od najkvalitetnijeg materijala koji garantuje visok stepen izdržljivosti. To znači da su optorne na udarce i ogrebotine koje mogu nastati u vožnji. Takođe, auto folije neće izbledeti na visokim temperaturama tokom letnjih meseci, pa bez brige možete obaviti presvlačenje automobila u leto. Jer, vaše će vozilo uvek imati finu ujednačenu boju ili reklamu visoke vidljivosti.

Broutality team radi isključivo sa vrhunskim folijama renomiranih proizvođača – ORACAL, AVERY, 3M, ARLON i GRAFITYP.

Presvlačenje automobila čuva vaše zdravlje

Presvlačenje automobila u leto ne podrazumeva samo presvlačenje vozila auto folijom, već i zatamnjivanje stakala na vozilima.

Ovo je naročito važno tokom letnjih meseci. Jer, vožnja sa suncem direktno u lice nikako nije prijatna, a može biti i smrtonosna. Dok, zatamnjena stakla štite vaše oči i sprečavaju odsjaj iz svih izvora ekstremnog svetla, pa je rizik od nesreća smanjen. Osim toga ona čine vaše vozilo hladnijim, a vožnju prijatnom pa nećete imati potrebu za stalnom upotrebom klime tokom vožnje.

Presvlačenje automobilaZatamnjivanje stakala ima veliki značaj za zdravlje čoveka u sprečavanju pojave karcinoma. Naime, folije mogu da blokiraju čak 99 odsto UV zraka od ulaska u vaš automobil. Ovo je jedna od najvažnijih prednosti ako se pitate da li je presvlačenje automobila u leto pravi izbor za vas.

Broutality team sa dugogodišnjim iskustvom je sinonim za stručnost, kvalitet i savršeno presvlačenje vašeg „mezimca“ bez obzira na godišnje doba.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde