Kako da stilizujete vaš automobil?

0
467
kako da stilizujete vaš automobil

Kako da stilizujete vaš automobil? Sigurno ste postavili makar jednom ovo pitanje u želji da svom ljubimcu podarite novi izgled.

Različiti modeli automobila se proizvode kako bi zadovoljili potrebe i zahteve vozača. Međutim, danas, razvoj tehnologije je omogućio da poboljšate fabričke perfomanse vozila. Na taj način dobijate brži i snažniji auto. Ujedno, dajete mu lični pečat, jer su karakteristike promenjene po vašim željama.

Odgovor na pitanje kako da stilizujete vaš automobil leži, pre svega, u tuning-u. U početku tuning se odnosio isključivo na auto trke. Zahvaljujući emisiji “Pimp My Ride” ovaj proces je postao popularan širom sveta, a sve više pristalica ima i u našoj zemlji.

Podrazumeva promenu na samom motoru ugradnjom KN vazdušnog filtera, sportskog izduvnog sistema. Zatim, ugradnju širih guma, većih i jačih kočnica i volana. U pojedinim slučajevima obuhvata i skidanje krova kako bi se standardni auto pretvorio u kabriolet.

Ukoliko ne želite da napravite ovako drastične promene, Broutality team vam nudi savete kako da stilizujete vaš automobil sa znatno manjim ulaganjem, ali sa sasvim novim osećajem uživanja u vožnji.

Kako da stilizujete vaš automobil – Istaknite sportsku stranu

Ljubitelji sportskih modela vrlo lako mogu svoj “obični” auto da pretvore u atraktivni sportski model. Dovoljno je da dodate spojler. Ovaj dodatak, koji izgledom podseća na krilo aviona, obično se postavlja na zadnji deo. Na taj način pruža veću aerodinamičnost. Naime, zakrivljenost spojlera usmera vazduh suprotno od tla, pa se vrši dodatni pritisak na podlogu. A samim tim i veća kontrola vozila.

Imajte u vidu da ovu izmenu na automobilu morate poveriti profesionalcima. Loše postavljen spojler ne samo da može da otpadne tokom vožnje, već dovodi do otežanog kretanja, veće potrošnje goriva i neprijatnih zvukova pri radu.

Kako da stilizujete vaš automobil – Promenite boju vozila

Mnogima je prva asocija na promenu izgleda automobila, zapravo, promena fabričke boje. Pored farbanja karoserije možete promeniti i boju unutrašnjosti. Dovoljno je da izaberete namenske personalizovane presvlake i patosnice i vaše vozilo će dobiti novi sjaj.

One imaju i praktičnu upotrebu, jer pružaju veću udobnost prilikom vožnje. Takođe, štite enterijer auta. Pa, kada rešite da ga prodate, skinite presvlake i imaćete potpuno očuvano vozilo koje će postići višu cenu.

Kako da stilizujete vaš automobil – Presvlačenje vozila

Najlakši i najjeftiniji način kako da stilizujete vaš automobil jeste parcijalno ili potpuno presvlačenje vozila.

Auto folije vrhunskog kvaliteta garantuju višegodišnju zaštitu od svih negativnih uticaja spoljašnje sredine. Dok veliki izbor vrsta i tekstura pruža neverovatne mogućnosti. Ukoliko, pak, želite unikatni dizajn možete sami kreirati grafiku svog automobila. Ove auto folije izdvojiće vas iz mase jednoličnih modela.

Presvlačenje vozila auto folijom obavlja se brzo, kao što se i veoma lako i brzo skida, bez oštećenja farbe. Održavanje ovako stilizovanog automobila nije zahtevno, pa nećete imati dodatna ulaganja.

kako da stilizujete vaš automobil

Da je presvlačenje automobila, zaista, najekonomičniji vid modifikovanja govori i podatak da je za njega potrebno izdvojiti od 300 do 600 evra, što je oko 50 odsto manji iznos nego za farbanje.

Ako ste rešili da stilizujete svog četvorotočkaša auto folijama, kontaktirajte Broutality team. Dugogodišnje iskustvo i najkvalitetniji materijal pretvoriće svaku vašu želju u stvarnost.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde