MODA I IGRICE: LYLE&SCOTT PARTNER HUMANITARNOG GEJMING TURNIRA

Škotski brend Lyle&Scott pružio je podršku sedmom po redu „Gaming fair" turniru, jedinstvenom događaju u Srbiji u okviru kog je preko tristo pasioniranih ljubitelja video igara odmerilo snage na virtuelnom gejming terenu

0
75
gaming turnir

U Layle&Scott komadima iz nove kolekcije nastupio je tim koji je predvodio poznati jutjuber Danilo Badnjar Čoda, a prepoznatljive žuto-crne boje Lyle tima branili su i Miloš Šarić, Danilo Đurović, Mihailo Đurović i Nemanja Šćepanović.

Turnir je i ove godine imao humanitarni karakter, a prikupljena sredstva donirana su socijalno ugroženim porodicama u Srbiji.

Modna marka koju često nose slave ličnosti kao što su Tom Hardy i David Beckham, nastala je pre 149 godina i tokom svoje bogate istorije sarađivala je sa legendarnim kreatorima poput Christiana Diora.

gaming turnirOd prošle sezone, globalne kampanje brenda postale su platforma za afirmaciju mladih talentovanih ljudi iz oblasti sporta, umetnosti i IT-ja.  

Brend Lyle&Scott dostupan je u multibrend koncept prodavnicama Fashion&Friends, kao i na fashionandfriends.com online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.