Smeštaj – Najbitniji deo vašeg letovanja i odmora

0
1103
Smeštaj

Smeštaj, je za mnoge ljude, najbitniji deo odmora.

Ranije ste smeštaj u Crnoj Gori mogli vrlo lako da pronađete. Već pri dolasku u izabrani grad čekala vas je raznovrsna ponuda. Međutim, danas, je to pravi izazov pa se retko koji turista odlučuje za ovaj vid planiranja letovanja.

Smeštaj

Izbor pravog smeštaja nije lak zadatak. Jer postoji ogromni broj ponuda, programa i promocija koji dodatno otežavaju posao. Takođe, web sajtovi hotela prepuni prelepih fotografija i slikovnih opisa prosto mame da baš kod njih rezervišete sobu.

Ukoliko se još uvek niste odlučili koji smeštaj da izaberete, mi vam otkrivao zašto su Sofija apartmani najbolja opcija za svakog – kako za zaljubljene parove, mlade željne provoda, tako i za porodice sa malom decom.

Hotel ili privatni smeštaj? – prvo pitanje koje trebate sebi da postavite

Hotelski smeštaj, kao najstarija ponuda gubi polako bitku na turističkom tržištu. Sve popularniji su apartmani na crnogorskom primorju. Razlozi za to su brojni.

Prvi, i za mnoge najbitniji, jeste povoljna cena. Naime, za znatno nižu cenu dobićete mnogo veći kvalitet. U njima nema skrivenih, dodatnih troškova kao što se može desiti kod hotelskog smeštaja.

Apartmani Sofija su elegantnog enterijera i čiste forme sa neverovatnim detaljima koji ne samo da pružaju potreban komfor, već ih izdvajaju od ostalih iz ove kategorije.

SmeštajDrugi faktor koji utiče na donošenje odluke je lokacija. Neverovatni pogled na more sa terase, blizina lokalnih objekata i centralnog šetališta – je sinonim za idilični smeštaj. Iako je teško postići sve u jednom aranžmanu, apartmani u Crnoj Gori Sofija, upravo, objedinjuju sve navedeno. Udaljeni su samo 200 metara od mora. U neposrednoj su blizini od hotelskog kompleksa Splendid i od Aqua parka hotela Mediteran. A na samo par desetina metara nalazi se sve što vam je potrebno za ishranu u toku dana – market, pekara, pijaca, tri restorana i caffe bar. Za izlete u okolna mesta autobusko stajalište je 50-ak metara udaljeno, dok je taxi stanica odmah ispred objekta.

Smeštaj u kome ćete se osećati kao kod kuće

Privatni smeštaj donosi veću diskretnost i privatnost od hotela. U želji da je sve prilagođeno gostima, vlasnici apartmana redovno ulažu, te ćete uživati u komforu kao u svom domu.

Smeštaj

Lux apartmani u Bečićima su opremeljeni u hotelskom stilu. Sve jedinice su klimatizovane, imaju kablovsku televiziju i besplatan bežični internet, LCD televizore, sigurnosne ormare, potpuno opremljenu kuhinju i kupatilo.

Sofija apartmani su različitog kapaciteta. Pa u zavisno od vaših potreba možete odabrati od malog studija do prostranog apartmana sa više spavaćih soba.

Smeštaj kao najbitniji deo vašeg odmora za stvaranje uspomena koje će se pamtiti

Crna Gora kao odredište za odmor, opuštanje ili zabavu uvek je atraktivna destinacija turista širom sveta. Provod u Budvi, prelepi Kotor, romantično ostrvo Sveti Nikola ili istorijski Perast, kao i brojne sportske i kulturne manifestacije učiniće vaše leto 2018 nezaboravnim.

Smeštaj

A magični trenuci koji kreiaraju divne uspomene počinju upravo u apartmanima Sofija. Gostoprimstvo, srdačnost, usluga, brzina, tačnost – jednom rečju kvalitet kojim može da se pohvali ovaj smeštaj u Crnoj Gori.

 

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde