Smeštaj u Crnoj Gori

0
1297
Smeštaj u Crnoj Gori

Smeštaj u Crnoj Gori mora da odgovara vašim željama kako bi odmor bio savršen.

Crna Gora je i dalje za turiste iz Srbije jedna od dragih destinacija koju rado biraju za letovanje.

Prednost je što za kratko vreme možete obići celo primorje, putovati od jednog mesta do drugog, provoditi se do zore, a, onda, ujutru prošetati rivom i otići na kafu gde ćete na miru uživati u mirisu mora i prvim sunčevim zracima.

Kako je proleće na pragu, pravo je vreme da donesete odluku u kom mestu ćete provesti svoj godišnji odmor, a zatim i da izaberete smeštaj u Crnoj Gori.

Smeštaj u Crnoj Gori – vrste i kako izabrati najbolji

Smeštaj je najveća stavka na svakom letovanju.

Uvek se postavlja pitanje da li je bolje izabrati hotel, hostel, B&B, ili su pak apartmani u Crnoj Gori pravi izbor za vas i vašu porodicu.

Smeštaj u Crnoj Gori

Naravno, crnogorsko primorje nudi sve navedene mogućnosti.

Prelepi hoteli i veliki luksuzni kompleksi sa privatnim plažama izgrađeni poslednjih godina naročito su obogatili turističku ponudu Crne Gore i povećali zainteresovanost stranih turista, pa čak i mnogih poznatih ličnosti i holivudskih glumaca.

Gotovo da nema osobe koja u detinjstvu nije kampovala na letovanju.

Svima je dobro poznat kamp u Buljarici, zatim na Jazu, u Baru, Čanju, u Ulcinjskoj opštini, kao i u drugim gradovima.

I dok su 80-ih godina kampovi bili najaktuelnijji smeštaj u Crnoj Gori, danas su to apartmani.

Posebnom lepotom sada se ističu apartmani Budva – Bečići, koji se nalaze na najboljoj poziciji.

Razlog za ovaj izbor leži pre svega u pristupačnoj ceni, jer na ovaj način možete uštedeti do 50 odsto u poređenju sa boravkom u prosečnom hotelu, pa taj novac možete iskoristiti za dodatno uživanje na moru.

Privatni smeštaj pruža osećaj privatnosti i izuzetan komfor.

Vlasnici vila i kuća veoma vode računa o željama svojih gostiju kako bi se oni i naredne godine vratili.

Upravo ovakvu udobnost nude apartmani Sofija, koji se nalaze u Bečićima. Sve jedinice su klimatizovane i imaju kablovsku televiziju, besplatan bežični internet, LCD televizore, sigurnosne ormare, kuhinju i kupatilo.

Smeštaj u Crnoj Gori i zadovoljni gosti

U doba interneta vrlo lako ćete pronaći idealni smeštaj u Crnoj Gori.

Postoji veliki broj internet sajtova preko kojih možete unapred odabrati i rezervisati. Uz pomoć slika i opisa znate šta da očekujete te su i šanse da se razočarate svedene na minimum. Potrebno je samo da odvojite vreme i pažljivo poglede ponude koje ulaze u vaše kriterijume.

Obavezno obratite pažnju na ocene i komentare korisnika, jer zadovoljni gost je najbolja reklama za smeštaj. Takođe, proverite kakva je politika ukoliko želite da otkažete rezervaciju.

Pojedini pretraživači nude tri vrste otkazivanja – fleksibilnu, umerenu i striktnu politiku. Zavisno od izbora sledi i procentualni iznos koji vam se, u slučaju otkazivanja, vraća.

Smeštaj u Crnoj Gori

Za potpuni ugođaj pogledajte sajt smeštaja koji su ušli u uži izbor kako biste proverili dodatne povoljnosti koje pružaju.

Nekada su ove, naizgled, sitnice presudne za donošenje odluke. Nemojte žuriti i rezervisati prvi smeštaj Crnoj Gori na koji naiđete.

Iako se čini da je to gubljenje vremena, svaki minut i sat pretraživanja se isplati, a vi ćete dobiti odmor kakav ste želeli.

 

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde