Šlep služba – Najbolja pomoć na putu u Srbiji i inostranstvu

0
67
Šlep služba

Šlep služba dnevno primi na desetine poziva vozača sa svih drumova u Srbiji. Oni kojima se automobil pokvario na sred puta, najbolje znaju kako izgleda stres.

Šlep služba – Jedan poziv menja sve!

Većina vozača u Beogradu i Srbiji vozi polovne automobile, manje ili veće starosti. Pri kupovini takvog automobila, mnogi obrate pažnju na pređenu kilometražu. Kilometri izraženi na satu trebalo bi da budu jedan od znakova tehničkog stanja motora. Međutim, mnogi prodavci koriguju podatke ne bi li automobil predstavili u boljem stanju nego što zaista jeste. Tako neiskusni i lakoverni vozači nasedaju i pazare mačku u džaku.

Ubeđeni da su kupili kvalitetan polovan automobil, sigurno sedaju za volan ni ne sluteći da će ih vozilo ubrzo izneveriti. Ukoliko se odluče za neki duži put po Srbiji ili čak inostranstvu, kvar na vozilu može ih puno koštati. Veliki broj vozača nije upoznat sa auto-mehanikom, tako da ne može ništa preduzeti, osim da poseti auto-mehaničara. Problem nastaje ako majstor kod kog uobičajeno popravljaju svoj automobil nije blizu mesta na kom im se on zaustavio. Tada je šlep služba jedino moguće rešenje.

Šlep službaPreduzimljivost i brzina u tom trenutku su veoma bitni, naročito ako su u automobilu deca. Takođe, ukoliko se žuri na neki važan sastanak ili događaj, kašnjenje nikako ne može biti opcija. Srećom, samo jednim telefonskim pozivom, vozač može dogovoriti šlepanje vozila.

Kako izgleda šlepanje vozila?

Automobil ili kombi koji se pokvario na putu velika je neprijatnost za njegovog vlasnika. Međutim, zbog ove nezgode mogu trpeti i ostali učesnici u saobraćaju. Auto koji nije u voznom stanju, zakrčuje put i usporava prolaz drugima. Na taj način, formiraju se kolone, pravi se gužva u saobraćaju i svi postaju napeti i nervozni. Vozač kom je automobil zastao na drumu, dobro zna kako izgleda kada čuje sirene i besne povike drugih vozača. U sred nevolje u kojoj se nenadano našao, dodatni pritisak mu svakako nije potreban.

Šlep služba može vas spasti nelagodnosti i pomoći vam da brzo i bezbedno sklonite svoje vozilo sa kolovoza. Šlep služba SP Star Bike nalazi se u blizini auto-puta, i veoma brzo mogu da stignu na bilo koju odredišnu tačku.

Odmah po pozivu i opisu problema, odnosno vozila, serviseri SP Star Bike stižu pravovremeno na određeno mesto. Oprema i prikolice sa spuštajućom platformom pogodne su za prevoz svih vrsta putničkih automobila. Dobro obezbeđen sigurnosni mehanizam, omogući će da vaš auto neoštećen stigne do najbližeg auto-servisa. Ukoliko je vaše vozilo havarisano ili zaglavljeno, šlep služba će vam pružiti efikasnu uslugu izvlačenja automobila ili kombija.

Šlep služba – Ekspeditivnost na glasu

Vozni park šlep službe SP Star Bike je kvalitetan, moderan i redovno servisiran, što ga čini veoma pouzdanim u pružanju pomoći na putu. Opremljena silazećim navozom, vozila omogućavaju prevoz bilo kog automobila, pikapa ili kombija.

Prevoz tereta, industrijskih mašina ili kontejnera ponekad nije lako organizovati zbog njihove glomaznosti i teške pokretljivosti. Štamparske mašine, strugovi i druga proizvodna mehanika zahteva izdržljiva vozila i dobre sisteme za njihov transport. Šlep služba uspešno odgovara i na ove potrebe malih i velikih preduzeća.

Šlep službaKorisnici usluga šlep službe uvek su zadovoljni brzinom i efikasnošću SP Star Bike kompanije. U rekordnom roku, uvek stužu na dogovoreno mesto i pružaju svu neophodnu pomoć na putu. Ekspresno reaguju iz svojih centara u Zemunu, na Novom Beogradu, Zvezdari i drugim beogradskim opštinama. Ekspeditivnost ove šlep službe poznata je ne samo u Beogradu, nego i širom zemlje i inostranstva. 

Ukoliko vam treba pomoć na putu, POZOVITE NAS ODMAH

+381 63 812 08 22

Kvalitet, brzina, efikasnost i povoljne cene usluga čine šlep službu SP Star Bike vašim pouzdanim saputnikom i prijateljem na putu. Uz svesrdnu podršku i sigurna vozila, šlepanje i transport automobila i mašina odvija se sigurno i bez greške. Uz SP Star Bike, možete putovati opušteno i bez brige.

Šta god da vam se na putu dogodi, pristići će u pomoć i rešiti problem. Ako vam je pukla guma, ostali ste bez goriva ili vam je ključ slučajno ostao u automobilu, ne brinite. Uz SP Star Bike, sigurno i bez uznemirenja stižete na svoje odredište.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde