Venera u Ribama – Nepovoljno razdoblje za ljubav

Posebno je nepovoljno razdoblje za ljubav i emotivne veze što će na svojoj koži najviše osetiti Ribe, ali i Blizanci, Device kao i Strelci!

0
1505
horoskop srbija

Venera, planeta ljubavi, estetike i putnih užitaka, putuje znakom Riba od 26. marta do 20. aprila, a razdoblje od 10. do 15. aprila će biti posebno nepovoljno za zaljubljivanje. Njen boravak u Ribama donosi celom zodijaku visoku osetljivost, sklonost idealizovanju odnosa i naglašenu potrebu za sanjarenjem o savršenoj ljubavi.

Samo sanjarenje neće vam nauditi, ali pokušaj njegovog pretvaranja u stvarnost mogao bi vas skupo koštati.

Prolazak Venere kroz znak Riba stvoriće romantičan period, ali može doneti i patnju onima koji su se lakoverno zaljubili u nekog nedostupnog ili nepoštenog.

Nedostatak jasnoće u izražavanju osećaja, nerazumna suosećajnost i poistovećivanje s drugima otežaće stvaranje dobrih i stabilnih emotivnih veza. Nepovoljan odnos Venere prema Jupiteru i Neptunu dodatno će naglasiti slabosti ovog planetarnog položaja i povećati opasnost od loših procena i zabluda. Mnogi će biti podstaknuti da se žrtvovuju zbog ljubavi, ali žrtve će se pokazati uzaludnima jer druga strana neće biti sklona saradnji.

Manipulacije vas ne vode nikuda

Sitne manipulacije kojima biste mogli pribeći radi ostvarenja ljubavnih želja brzo će biti otkrivene. Biće vam nemoguće sakriti ljubavne tajne, neprimerenu naklonost ili divlju privlačnost. Razdoblje od 10. do 15. aprila biće posebno nepovoljno za zaljubljivanje i stvaranje emotivnih spona u slučaju znakova koji primaju nepovoljan Venerin uticaj.

Ribe će biti najpogođenije Venerinim prolaskom kroz njen znak. Neke će doživeti ljubavnu euforiju, dok će druge trpeti zbog neuzvraćenih osećaja.

Blizanci, Device i Strelci takođe će osetiti destabilizujući uticaj Venere pa mogu prolaziti kroz manje emotivne krize ili ljubavne nedoumice.

Rakovi će, barem nakratko, osećati da su ispunjeni svi njihovi ljubavni snovi, a Škorpije bi mogle da se nežno i romantično zaljube. Povoljan uticaj Venere osetiće Bikovi i Jarci, koji mogu doživeti lepe trenutke u svim vrstama odnosa.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde