Svakodnevne navike koje negativno utiču na vaš seksualni život

Nezdrava ishrana, stres, loš san i mnogo drugih faktora mogu uticati negativno na vaše seksualne veštine!

0
217
loše seksualne navike
Photo: Instagram screenshot @couples_magazine

Pokušajte da se rešite loših navika kako biste sebi i svom partneru priuštili maksimalan seksualni užitak.

Iako većina ljudi smatra kako spoljni faktori ne mogu dovesti do narušavanja njihovih seksualnih sposobnosti, grdno se varaju.

Donosimo vam 5 stvari koje u velikoj meri mogu naškoditi vašim veštinama u krevetu:

Previše ste zauzeti
Kada vas poslovne obaveze stisnu, seksualni život obično najviše ispašta. Međutim, intimnost u vašem odnosu treba da bude prioritet. Planiranje seksualnih aktivnosti može zvučati kao čista glupost, ali to vam može pomoći da održite svoju seksualnost u životu.

Stres
Stalno mentalno naprezanje i briga mogu naštetiti vašem celokupnom zdravstvenom stanju. Kada bombardujete telo hormonima stresa duže vreme, oni štete vašem zdravlju i ubijaju vašu želju za seksom.

Nezdrava ishrana
Ako ste opsednuti fast foodom, samo da znate da on ozbiljno može usporiti cirkulaciju krvi u vašem organizmu i samim tim oslabiti vašu erekciju. Puno voća, povrća i biljnih proteina neka budu plan vaše zdrave ishrane koja će vam dati više energije za seks.

Uzimate previše soli
Kada su slane namirnice deo vaše ishrane, verojatno ćete u određenom trenutku imati visok krvni pritisak, što može smanjiti vaš libido. Sklonite sa svog stola hranu bogatu natrijumom, što uključuje i so, a umesto toga pojačajte ukus vaših jela začinskim biljem i nekim sličnim začinima.

Preskočili ste predigru
Nauka je dokazala da se seksualne performanse stalno mogu poboljšavati i nadograđivati. Seks traje duže kada partneri pre samog čina koriste različite tipove stimulacije. Oralni seks i masturbacija za mnoge su savršena kombinacija.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde