23.8 C
Belgrade
ponedeljak, jun 24, 2024

Pre svega veliki pozdrav svima koji se nalazite na stranama Trendy portala koji prati zanimljivosti iz Srbije, regiona i sveta, prioritet su nam lepe i zanimljive vesti koje su u trendu.

Na samom početku želimo da napomenemo da smo mi samo obični građani Srbije, nismo obojeni ni plavom, ni crvenom ni žutom, ni bilo kojom drugom bojom ili političkom partijom. Iza nas ne stoji NIKO i NIKADA neće stajati, mi samo želimo da obaveštavamo naše čitaoce o najnovijim dešavanjima i yanimljivostima, ne želimo nikakva politička, verska, nacionalna i bilo koja druga prepucavanja, želimo zdravu zajednicu na ovom portalu, zajednicu koja će da razmenjuje mišljenja, da se druži, da svi zajedno učinimo naš svet još boljim mestom za život!

Otvoreni smo za svaki vid saradnje i unapređenja ovog našeg i Vašeg servisa da uvek budemo korisni na usluzi Vama čitaocima, sugrađanima, ljudima dobre volje i slobodnih misli.

Uživajte u čitanju, šaljite nam vesti, informacije o događajima, da što više sugrađana sazna za neko dešavanje i zanimljivu vest.

Zapratite nas i na društvenim mrežama i ostanimo u kontaktu u svakom trenutku!

Širimo pozitivne vibracije!