Produžen konkurs za izbor Heroja – finaliste čekaju vredne nagrade

Zbog velikog interesovanja za konkurs „Oni su heroji" produžen je rok za slanje nominacija kako bi svi građani i građanke Srbije imali priliku da predlože svog heroja. One čija herojska dela dobiju najviše glasova, čekaju vredne nagrade.

0
467
biramo heroje 2022

Usled velikog broja prijava koje i dalje pristižu na sajt onisuheroji.rs produžen je rok za nominovanje heroja i heroina do subote, 15. aprila 2023. godine.

Da podsetimo, Delegacija Evropske unije u Srbiji, po treći put organizuje otvoreni konkurs Ko je tvoj heroj? na kom mogu da učestvuju svi punoletni građani i građanke naše zemlje. Prošlogodišnja kampanja „Oni su heroji“ omogućila je da više od 210.000 ljudi čuje za herojska dela iz više od 40 gradova Srbije.

biramo heroje 2022 rok nominacije

Ovaj konkurs namenjen je onim malim-velikim ljudima iz naše okoline, koji strpljivo i nesebično čine dobra dela, često daleko od očiju javnosti, a svakako daleko od medijske pompe. Svako može biti taj heroj – solidarna komšinica, posvećeni lekar, učiteljica, vozač autobusa, medicinski tehničar, rođak, prijateljica, sportistkinja, poznanik, svako ko se tokom 2022. godine istakao svojim dobrim delima prema široj zajednici.

Konkurs se realizuje u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac, a prijave i glasanje se odvijaju preko sajta onisuheroji.rs

Konkurs „Oni su heroji“ pokrenula je Delegacija Evropske unije u Srbiji, 2020. godine, u želji da nagradi i podstakne solidarnost kao ključni element na kojem počiva svako društvo i vrednost na kojoj počiva EU.

Poštovani, u prilogu se nalazi saopštenje i kreativno rešenje konkursa.

Za sva dodatna pitanja stojim Vam na raspolaganju.

Podržimo Heroje iz svakodnevnog života.