Šlepanje vozila iz Evrope

Zašto je važno raspitati se o uslugama koje nude pouzdane i iskusne šlep službe pre nego što krenete na put i šta raditi kada vam zatreba šlepanje vozila iz Evrope otkrivamo vam u narednim redovima.

0
486
Šlepanje vozila iz Evrope

Šlepanje vozila iz Evrope predstavlja komplikovan zadatak koji bi uvek i u svakoj situaciji trebalo prepustiti profesionalcima.

Vreme letovanja i godišnjih odmora konačno je tu! Mnogi od nas su već spakovali kofere i krenuli ka nekoj od najlepših destinacije Evrope, poput magičnog Praga, urbanog Beča, nestvarnog Rima i Venecije. Priprema za letovanje iz snova podrazumeva da ćemo pažljivo voditi računa da sve bude u redu. Od biranja destinacije, hotela i smeštaja, do planiranja aktivnosti i atrakcija koje ćemo obići, do biranja odeće, nakita i aksesoara. Ipak, jedan od najvažnijih aspekata pripreme za putovanje svakako je pregledanje prevoznog sredstva koje ćemo voziti.

Redovni tehnički pregledi samo su donekle garant ispravnosti automobila. Sa vremena na vreme ili pred veće putovanje, a naročito u inostranstvo, trebalo bi ponovo pregledati automobila. To podrazumeva da ćete svoj automobil ili neko drugo sredstvo kojim krećete na put odvesti kod automehaničara kojem verujete. Isto tako, određene stvari možete proveriti i sami, ako imate dovoljno iskustva i “dobro oko“ za detalje. Naravno, uvek se savetuje da svoje vozilo prepustite iskusnim i profesionalnim rukama.

Šlepanje vozila iz EvropeI pored temeljne pripreme i provere, nezgode u saobraćaju se ipak mogu dogoditi. Kada se kvarovi na vozilu dogode u gradu u kom živimo ili u matičnoj državi, problem nije toliko veliki koliko se naizgled čini. Međutim, kada se kvar na vozilu dogodi u stranoj državi, a naročito kada ne govorite datim stranim jezikom, problem može biti nešto komplikovaniji. To ne mora biti slučaj, ako u svom telefonskom imeniku posedujete broj pouzdane šlep službe.

Zašto je važno raspitati se o uslugama koje nude pouzdane i iskusne šlep službe pre nego što krenete na put i šta raditi kada vam zatreba šlepanje vozila iz Evrope otkrivamo vam u narednim redovima.

Upišite broj pouzdane šlep službe u telefonski imenik

Kada krenete na put Evropom, morate voditi računa o mnogo različitih stvari. Samim tim, priprema može biti ključna, naročito u situacijama koje zahtevaju brzo reagovanje.

Priprema pred samo putovanje podrazumeva da ćete pronaći pouzdanu šlep službu u matičnoj državi, kojoj možete ukazati svoje poverenje. Ako želite da na putovanje krenete mirne glave, u svoj telefonski imenik obavezno upišite broj šlep službe kojoj verujete.

Da li je određena šlep služba pozdana i iskusna možete proveriti na više načina. I dok je raspitivanje kod prijatelja i poznanika pametna ideja, ono ne bi trebalo da bude vaš jedini izvor informacija. Uvek pregledajte recenzije online koje su ostavili drugi korisnici. Na ovaj način imaćete potpuniji uvid u kvalitet usluga koje pružaju. Isto tako, obavezno pogledajte internet prezentaciju, odnosno sajt date kompanije koja pruža usluge šlepanja. Pouzdane šlep službe uglavnom poseduju i profesionalan sajt, na kojem su vam dostupne sve neophodne informacije, uključujući usluge, cenovnik i kontakt telefon.

Tek kada proverite sve o datoj šlep službi, pozovite je i zatražite dodatne informacije o uslugama koje mislite da vam mogu zatrebati.

Šta raditi ako vam zatreba šlepanje vozila iz Evrope?

Ako se nađete u situaciji da vam zatreba šlepanje vozila iz Evrope, ne brinite!

Šlep služba AS 011 do vas stiže u najkraćem vremenskom periodu. Zato je važno pozvati je čim se nezgodna i neprijatna situacija dogodi. Bez obzira na to da li se radi o većem ili manje kvaru, iskusan tim ove šlep službe na teren kreće odmah po vašem pozivu.

Prvo i osnovno što bi trebalo da uradite jeste da uključite sva četiri žmigavca i postavite sigurnosni trougao. Na ovaj način ukazujete drugim učesnicima u saobraćaju da je vaše vozilo u kvaru. Ukoliko niste odmakli daleko od Srbije, preporučujemo da pomoć sačekate na licu mesta. Ukoliko je potrebno da čekate više od nekoliko sati da pomoć stigne do vas, savetujemo da to vreme provedete u obližnjem kafiću, motelu ili drugoj vrsti smeštaja. Naravno, tim šlep službe mora imati vašu tačnu lokaciju u svakom trenutku i mora biti u stanju da vas pozove.

Šlepanje vozila iz EvropeUkoliko se i vaše vozilo pokvarilo na putu ka destinaciji za odmor i letovanje, šlep služba AS 011 stoji vam na raspolaganju.