Pronađeno telo glumice: Uspela je da spasi sina, ali ne i sebe

Potraga za nestalom glumicom trajala je 6 dana. Nakon što je njen sin pronađen sam na brodu, alarmirane su sve službe i njeno telo je konačno pronađeno.

0
426
Pronađena Naya Rivera
Photo: Screenshot Youtube

Telo pronađeno u jezeru Piru pripada 33-godišnjoj glumici Nayi Riveri.

Policija je potvrdila da su šestog dana potrage pronašli njeno telo, koje je plutalo po jezeru u Južnoj Kaliforniji.

Čini se da je skupila dovoljno snage da vrati sina na brod, ali ne i da sebe spasi„, rekli su policajci nakon što su potvrdili da su je našli.

Rivera je nestala prošle srede nakon što unajmila brod sa sinom Joseyjem. Njega je posada drugog broda pronašla kako spava odeven u prsluk za spašavanje u brodu koji su unajmili. Njegovoj majci nije bilo traga.

Kako je dečak ispričao, on i majka su otišli na plivanje. Ona mu je pomogla da se vrati na brod, a kad se okrenuo, video je kako nestaje u vodi, rekao je šerif okruga Ventura Bill Ayub.

Ranije tokom ponedeljka objavljeno je da je u jezeru pronađeno telo, ali nije odmah potvrđeno da je reč o telu glumice.

Obaviće se obdukcija i službeno prepoznavanje, ali zbog činjenice da već dugo u jezeru niko nije nestao, prilično su sigurni da telo pripada Nayi.

Ayub je dodao da nema nikakvih dokaza koji bi ukazali na to da je reč o ubistvu. Osim toga, Nayin prsluk za spašavanje ostao je na brodu, a telo pronađeno u jezeru nije imalo prsluk za spašavanje.

Dodao je da je plivanje dopušteno u jezeru, ali najčešće se jezero koristi za vožnju plovilima. Pokrenuta je peticija da se u jezeru potpuno zabrani plivanje.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde