Pomoć na putu – Telefon šlep službe koji morate imati uz sebe!

Udesi, havarije i kvarovi na vozilu su uobičajena pojava. Gotovo svakom vozaču se makar jednom dogodilo da mu se, u toku putovanja, pokvari vozilo, što uopšte nije prijatan osećaj. Čak i najmanji problem može uzrokovati prestanak rada vozila, ostavljajući vozača "vezanih ruku".

0
1654
pomoć na putu Trendy

Ukoliko vam se na putovanju dogodio kvar, havarija ili nezgoda, onda je neophodno da sebi i svom vozilu pružite adekvatnu pomoć na putu. Bez hitne i urgentne pomoći na putu, u ovakvim slučajevima, sigurno je da ćete se naći u beznadežnoj, opasnoj, stresnoj i nemiloj situaciji na drumu. A to, defnitivno, ne želite.

Udesi, havarije i kvarovi na vozilu su uobičajena pojava. Gotovo svakom vozaču se makar jednom dogodilo da mu se, u toku putovanja, pokvari vozilo, što uopšte nije prijatan osećaj. Čak i najmanji problem može uzrokovati prestanak rada vozila, ostavljajući vozača „vezanih ruku“.

Ne ulazeći u auto-moto detalje, ali motor na četvorotočkašu može prestati iz brojnih razloga. S druge strane, neki od najčešćih uzročnika nemogućnosti nastavka putovanja jesu ispumpane gume, prazan akumulator, kao i zaključano vozilo sa ključevima unutar njega.

Iako se, na prvi pogled, ovi problemi čine bezazlenim, oni mogu u velikoj meri ugroziti i kompromitovati vašu i sigurnost drugih učesnika u saobraćaju. Stoga, nemojte časiti ni časa. U ovim slučajevima odmah pozovite šlep službu koja pruža profesionalnu, brzu i kvalitetnu pomoć na putu.

Šta sve podrazumeva pomoć na putu?

Usluga pomoći na putu sastoji se u pružanju profesionalne servisne mehaničke podrške vozilima. Cilj je popravka vozila i omogućavanje nastavka putovanja. Ali, postavlja se pitanje – kada treba pozvati ovlašćenu šlep službu koja pruža pomoć na putu?

pomoć na putu Trendy 1

Odnosno, koje vrste pomoći na putu postoje?

 • Šlepanje i transport vozila. Uz uslugu šlepovanja, vaše vozilo će biti prevezeno, odnosno transportovano gde god vi to želite ili do najbližeg mehaničara ili servisa. Dakle, pomoć na putu uključuje, ali se ne ograničava na šlep službu.
 • Paljenje akumulatora. Neretko se dešava da vozilo prestane sa radom usled praznog akumulatora. Uz uslugu pomoći na putu, biće vam dostavljen novi akumulator ili će vaš postojeći akumulator biti pokrenut.
 • Pumpanje guma. Posedovanje rezervne gume je, po našem zakonu, obavezno. Međutim, to ne znači da imate i odgovarajući alat ili mehanizam za zamenu probušene ili ispumpane gume. Uslugu pumpanja guma će vam svakako omogućiti specijalizovana servisna služna za pomoć na drumu.
 • Bravarska i usluga otključavanja vozila. Nije redak slučaj da vozač ne može da uđe u svoje vozilo, zato što se auto zaključao, a ključevi ostali unutra. Situacija koja može u trenutku pokvariti dan i raspoloženje. Ako je vaše vozilo „pod blokadom“, profesionalci će vam pomoći da otvorite vozilo i ponovo uđete u njega.
 • Dostava goriva. Ako u toku putovanja ostanete bez goriva, a benzinska pumpa vam nije u blizini, možete računati na podršku šlep službe koja pruža pomoć na putu. Oni će vam dostaviti dovoljno goriva za prevoz do najbliže benzinske stanice.
 • Usluga vučenja vozila. Za slučaj da ste zaglavljeni ili vam je kretanje sa vozilom ograničeno, asistencija na putu podrazumeva i vučenje vozila uz upotrebu sajle i vinča/vitla.

Koji su benefiti hitne intervencije i pomoći na putu?

Uz vrhunsku i hitnu asistenciju na putu, za slučaj kvara ili nezgode, pomoć na putu će vam biti dostupna u svakom trenutku. Dovoljno je da učinite jedan poziv ili da pošaljete SMS i servisna služna odmah kreće ka vama.

pomoć na putu Trendy 2

Prednosti pružanja pomoći na putu su, zaista, mnogostruke.

 • Usluga pomoći na putu znači da ćete vi i putnici u vašem vozilu, na vaš zahtev, imati 24/7h sigurnosnu podršku. I to gde god da se nađete na putu i u koje god vreme;
 • Mogućnost da u što kraćem roku nastavite svoje putovanje do željene destinacije;
 • Finansijski aspekt: Uštedećete znatnu količinu novca u vezi sa zastojem vozila i naknadama za druge usluge, u poređenju sa običnim šlepanjem vozila;
 • Bićete i psihički mirni i rasterećeniji, znajući da do vas u svakom trenutku stižu profesionalci koji će vam pružiti pomoć na putu;
 • Usluga pomoći na putu dostupna je za sve vrste vozila. To se odnosi na teretne i putničke kamione, laka i teška vozila, automobile, kombije i druge četvorotočkaše.

Kvalitetna servisna služba na putu mora vam omogućiti da imate brz i lak pristup kontaktnim podacima, putem mobilne aplikacije. Ujedno, vozači moraju imati detaljan i pregledan prikaz svih opcija koje možete koristiti prilikom primanja pomoći na putu. Profesionalna služba za pružanje pomoći na putu mora vam biti dostupna 24 sata, 7 dana u nedelji, po bilo kojim vremenskim uslovima. I, na kraju krajeva, pomoć na putu mora biti sveobuhvatna. To, dakle, podrazumeva – šlepanje, zamenu guma, vitlo/vinč uslugu, otključavanje, dostavu goriva, punjenje akumulatora i drugo.

Pozovite šlep službu koja pruža momentalnu pomoć na putu 

Treba istaći da pomoć na putu, kao usluga, treba da bude dostupna apsolutno svim vozačima i svim kategorijama drumskih vozila.

Ali, za pojedina lica ova usluga bi trebalo da bude obligatorna. Govorimo o početnicima u vožnji, roditeljima sa decom, starijim osobama. Tu takođe spadaju i vozači sa fizičkim invaliditetima, vozači starijih vozila, vozači koji često putuju i drugo.

pomoć na putu Trendy 3

Ako želite najprofesionalniju i vrhunsku uslugu pomoći na putu, u svakom trenutku vam na raspolaganju stoji SP Star Bike. Ova šlep služba pružiće vam maksimalnu pomoć i sigurnost na putu gde god da se nalazite. Višegodišnje iskustvo u pužanju pomoći vozilima na putu i prevozu oštećenih ili pokvarenih vozila napravilo je od kompanije SP Star Bike pouzdanog partnera i prijatelja svakom vozilu. Stručno osoblje i diversifikovani vozni park, kao i dodatna oprema, omogućavaju šlep službi SP Star Bike efikasni transport svih vrsta vozila.

Poštujući propise i zakonske imperative, šlep služba SP Star bike, po najpovoljnijim cenama, obezbeđuje najsigurniju i najbezbedniju uslugu šlepovanja i pomoći na putu. Sa SP Star Bike-om možete računati na 24-časovnu pomoć na putu u Srbiji i inostranstvu7 dana u nedelji, 365 dana u godini!

Pozovite odmah +381 63 812 08 22 i omogućite sebi i svom četvorotočkašu momentalnu pomoć. 

SP Star Bike je pozicioniran u blizini autoputa u Beogradu i važnog saobraćajnog čvorišta. To im omogućava da se u najkraćem roku pojave na traženoj lokaciji. Visokoobučeni vozači i najopremljeniji vozni park spreman je u svakom trenutku za najzahtevnije situacije na putu.

Šlep služba SP Star Bike – Stignite na vaše odredište sigurno, brzo i kvalitetno.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde