Venčanice za trudnice

0
4596
Venčanice za trudnice

Venčanice za trudnice

Venčanice za trudnice se danas nude u bezbroj stilova, oblika i materijala. Ukoliko na dan svog venčanja imate dva razloga za slavlje, postoji bezbroj prelepih venčanica za trudnice.  Salon venčanica La Perla će vam u ovom blogu dati nekoliko predloga.

Venčanice za trudnice – Organze, čipka i ručno nizane perlice

 

Venčanica koja ostavlja bez daha. Najnovija kolekcija Brenda Bien Savvy odiše luksuzom I ženstvenošću. Ukoliko želite da sakrijete stomak, onda je ova venčanica pravi izbor za vas. Ovaj model salon venčanica La Perla očaraće vas svom lepotom, glamurom i prefinjenošću.

Vezena venčanica sa stilom princeze, izrađena od fine čipke, tila i organze i ručno nizane perlice  ostavljaju bez daha.  Duboki ukrašeni dekolte, dugački šlep i dugački rukavi sa ručno rađenom čipkom daju specifičan stil.

Venčanice za trudnice

Buduća mlada osećaće se poput princeze u još jednom umetničkom delu ovog brenda. Čipka i til, identičan otvor na leđima i na dekolteu, istaći će vašu ženstvenost.

Venčanice za trudnice u sirena stilu

Ukoliko pak, želite da naglasite svoj stomak, sirena venčanice Beograd su odličan izbor. Elegantna, luksuzna venčanica delovaće  vrlo otmeno i sofisticrano.

Til, saten i svilena čipka u boji slonovače pravi je izbor za vas, avaš stomak će izgledati prelepo.

 

Vaš dan je samo vaš. a mi smo tu da ga učinimo još lepšim. Posetite nas i pomoći ćemo vam da vašu sreću i sjaj prenesete i na vašu venčanicu.

 

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde