Monika Beluči, žena čiji su uspeh i lepota zapisani u natalnoj karti

0
5588
monika beluči horoskop
Photo: Instagram

Lepota je prokletstvo, samo za one koji je nemaju. Ona nije garant za uspeh u životu, ali otvara određena vrata čoveku.

Jedna od najlepših žena koja je ušla u legendu još za života je Monika Beluči.

Ja ne znam šta je Vinsent Kasel uradio kad se razveo od nje, nadam se da se navukao na heroin da ublaži sebi večnu patnju, jer koja normalna osoba može da podnese da se zauvek rastane sa njom??

Monika ima uravnotežen temperament. Njena prva kuća pada u znak Jarca, dok se Saturn (njen vladar) našao u Vodoliji, koji je vazdušan znak.

Za lepotane i lepotice su zaduženi Venera, Jupiter, a ponekad i Mesec.

Ac (podznak), egzaktniji aspekti prema njemu ili vladaru podznaka će odrediti osobin fizički izgled.

Monikin Ac (podznak) i Saturn blisko aspektuje Jupiter koji je u Venerinom znaku, dok je i Venera odigrala svoj deo u bliskoj opoziciji sa Saturnom.

Saturn je po svojoj prirodi gord, a i sama Vodolija deluje hladnjikavo, dok joj Venera u Lavu dodatno donosi aristokratsko držanje.

Koliko se onaj Ivan Ivanović preznojavao dok je pričao sa njom, upućivao joj je i komplimente, ali Monika to nije mnogo fermala već je odgovarala na ono što je pitana.

Duada njenog Ac pada u Škorpiju, u termin Venere, što joj donosi jednu vrstu fatalnosti.

 

Monika je posebno interesantna jer joj nije bio problem da se u filmovima i časopisima skida, ali ja se ne sećam da je Moniki neko pristupao kao da je glupa lutka iz izloga, a i da se neko usudio da joj na taj način pristupi, Monikin vladar ponašanja je Mars u Lavu, pa bi ona to vrlo brzo rešila.

Sa maleficima kao signifikatorima ponašanja nema mnogo šale i tolerancije, baš kao ni sa Monikom, jer Monika sem što je lepa, samim svojim stavom je pokazala da zahteva da se tretira kao galaksija.

Ono što ne nalazimo kod Monike, ali često možemo naći kod lepih ljudi, jesu stelijumi u ljudskim znakovima, pogotovo ako su vazdušni znakovi u pitanju, jer važe za lepe ( Blizanci, Vodolija, Vaga)

Raznim ljudima praštamo određena ponašanja, ja svom mužu ne bih oprostila da me prevari, ali da me prevari sa Monikom Beluči, bila bih impresionirana njegovim umećem, a i znala bih da se ne bi izbrukao pred Monikom, jer znam da se nisam udala za budalu.

Izrada horoskopa i natalnih karti

inspicio astrologija

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde