Novogodišnja porodična fotografija Kim Kardashian navukla je bes javnosti

Idilična praznična fotografija porodice Kardashian-West na kojoj srećni poziraju s decom pokraj borova, izazvala je pravu lavinu negativnih reakcija!

0
2305
kim kardashian
Foto: Instagram @kimkardashian

Reality zvezda Kim Kardashian West poznata je po tome što s obožavateljima vrlo rado deli gotovo svaki detalj iz svog života.

Kardashian i svoju decu, North, Sainta i Chicago, često izlaže na društvenim mrežama, a njena je poslednja objava izazvala burne negativne komentare.

kim kardashian
Foto: Instagram @kimkardashian
Sretni roditelji su pozirali u pravom prazničnom izdanju pokraj belih borova, ali sve je zaprepastio jedan detalj na ovoj fotografiji koja je trebala da sve razneži.

Naime, malena North na svojim usnama je imala izrazito crveni ruž što je naravno izazvalo bes javnosti.

kim kardashian nova godina
Foto: Instagram @kimkardashian

„Bože, upravo si North učinila savršenom metom za pedofile!“, „North je premlada za crveni ruž!, „Prekrasna fotografija minus devojčica s crvenim ružem“, „Tvoja ćerka ima samo pet godina, ponašaj se u skladu s time“, samo su pljuštale kritike šokiranih pratilaca na Instagramu.

Ali ovo nije prvi put da je Kim izazvala brojne reakcije zbog frizure i šminke North. Ranije ove godine, North West se kao manekenka pojavila na reviji L.O.L. Surprise! Fashion Show u Kaliforniji, u crvenoj kožnoj bajkerskoj jakni i kožnoj suknjici iste boje, a na licu je imala kompletan make up uključujući i ruž.

U nekoliko je navrata petogodišnjoj devojčici ‘ispeglala’ bujne kovrdžice što je takođe izazvalo burne reakcije.

 

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde