Kanye West je za rođendan Kim Kardashian poklonio stvarno neverovatan poklon

Ako ste Kim Kardashian onda od supruga Kanye Westa, možete da očekujete razne skupocene poklone. Međutim ovog puta muzičar je bio originalan!

0
1416
Kim Kardashian poklon za rođendan
Photo: Instagram @kimkardashian

Kim Kardashian, jedna od najpoznatijih rijaliti zvezda i najpoznatija pripadnica klana Kardashians, juče je proslavila rođendan. Naravno, kada Kim Kardashian slavi rođendan to znači da može očekivati neke prilično ekstravagantne poklone (sećate se kada je Travis Scott dobio od Kylie Jenner Rolls Royce za svoj divan dan?). Ni ovaj rođendan nije bio izuzetak, jer je Kanye West stvarno iznenedio svoju suprugu.

Juče je Kanye dekorisao svoj dom sa ogromnim, neverovatnim cvetnim aranžmanima, koje je Kim objavila na Instagramu uz tekst: „Kanye je bio jako kreativan kada mi je poslao cveće za rođendan! ❤❤❤ Volim te mnogo dragi ❤❤❤ “

Kim Kardashian rođendan
Photo: Instagram

Naravno, nije se samo tu zaustavio. Kanye je odsvirao na klaviru melodiju dok su njihova deca igrala kada se Kim probudila. Za one od nas koji nisu bili tamo, Kayne je takođe postavio video snimak tog njihovog posebnog jutra na Twitteru, uz tekst: „Divna si, nastaviću da radim stvari uz koje mogu da izrazim koliko si lepa, koliko volim tebe i našu porodicu. “

Ona mu je odgovorila isto na Twitteru porukom da je dobila najlepše rođendansko cveće i da ima najslađeg i najkreativnijeg muža na svetu. Zahvalila mu se i rekla da ga voli mnogo.

Ne možemo da ne kažemo da nije bio originalan. Srećan rođendan Kim 🙂

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde