Modna policija: Zvonimir Pleskonjić koji nas je navikao na svoje duhovite komentare na Instagramu sada ocenjuje poznate ličnosti u istom stilu

0
3939
modna policija zvonimir pleskonjic
Photo: David Ćurčić

Ovo je drugi tekst u okviru rubrike ‘Modna Policija’ na portalu Trendy. Današnji gost je pre svega beskrajno zabavan fotograf, koji je uz svoj posao ujedno i osoba od uticaja na društvenim mrežama, a njegovo oštro oko prepoznaje dobar i kvalitetan stajling!
On se zove Zvonimir Pleskonjić.

Krećemo!

1. Aleksandra Prijović

modna policija aleksandra prijovic
Photo: Screenshot Instagram

Zvonimir: Aleksandra je osoba kameleon. Da mi pre ocenjivanja nisu rekli ko je na slici, ja ne bih znao da je u pitanju najpoznatija bivša stanovnica Belog Manastira. Sreća pa na fotografiji vidimo njenu visinu, inače bih pomislio da se radi o Jadranki Barjaktarević. Ne znam koliko još godina mora da se emancipuje u večernjim školama da bi mogla da iznese bilo koji svečaniji komad garderobe, ali trud da nasledi majku nacije na tronu najpoznatije pevačice moramo da cenimo. Haljina je rođena za snimanje novogodišnjeg programa TV „Palma“ kada će, nadajmo se i zasijati u ovim resicama u punom sjaju. Nažalost, nismo imali prilike do sada da budemo svedoci njenog scenskog nastupa osim cimanja ramenima, tako da ćemo ostati uskraćeni i za kompletan utisak haljine.

David: Aleksandra se još od početka svoje karijere pa sve do danas još uvek nije pronašla u odredjenon modnom pravcu. Ponekad je slatka mala devojcica sa sela a nekad Božićna jelka kao sad. Nije ovo kreacija za nju definitivno. Breno daj joj stilistu.

2. Ivana Peters

modna policija ivana peters
Photo: Screenshot Instagram

Zvonimir: Ivana je od onih tipova ljudi koji ne može da miruje na slikama, jer što se više iskrivi, misli da će delovati mršavije – i to joj polazi za rukom. Predimenzionirana crne tunika sa zemunskog buvljaka ili u najboljem slučaju iz „C&A“ odeljka za trudnice je prestala da se nosi još one godine kada je gorepomenuta izbacila poslednji hit, a široke pantalonetine u sadejstvu sa papučama doprinose da Ivanu što pre svrstamo u kategoriju „Nema pomoći“. Dugačka viseća ogrlica je verovatno draga uspomena sa Halkidikija 2012. godine, kao i naočare koje je naša draga Ivana uzela u Free Shopu na Evzoniju jer je bila gužva na granici. Ipak, znajući da naša Ivanica kuburi sa kilogramima u poslednje vreme, oprostiću joj sve, vodivši se stihom njene sestre po višku, Leontine – „crno pa se ne vidi“.

David: Ivana je kršna žena, tako da i garderobu bira u skladu sa svojim izgledom. Crna je definitivno njena boja. Sve u svemu, može da prođe.

3. Slavica Ćukteraš

modna policija slavica cukteras
Photo: Screenshot Instagram

Zvonimir: Slavica u poslednje vreme želi na velika vrata da se vrati na estradno nebo, a da u sebe uloži u proseku 2 dinara po pojavljivanju na malim ekranima. Slavica je takođe neko ko je prezgodan i nesvakidašnje lepote, i može da iznese bukvalno sve, ali ne i ovaj nesrećni zlaćani džak koji se providi na nezgodnim mestima pa umesto da bude provokativno, ispalo je degutantno, kao i šabački vašar u jednu ruku, zar ne? Slavici preporučujem da se ugleda više na svoju višegodišnju rivalku Tanju Savić, jer u međuvremenu od Tanje može da se nauči svašta, od odličnih pesama do još boljih stajlinga.

David: Ne, ne, ne i po sto puta NE. Slavice zašto to telo i tu lepu glavu uništavaš ovim JLO wannabe haljinama. Šeri Hil under knee haljine nisu u modi, ali Maya Berovic i ti to nikada nećete shvatiti!

4. Frajle

modna policija frajle
Photo: Screenshot Instagram

Zvonimir: Ne mogu da ostanem imun, a da ne upotrebim sledeći citat: „kako se zovu, tako i izgledaju, tako se i oblače“. Frajle su neko ko zauvek treba da ostane na trgovima vojvođanskih varoši za vreme vašara i drugih svetkovina i da zabavljaju zbunjene turiste, što njihov stil koji priziva Deda Mraza i pokazuje. Mislim da su jedno 70 godina starije od dece kojima bi se još tolerisala uniformnost i jednobojnost u oblačenju, ukoliko se radi o nekom bendu ili horu ili čemu god. Eventualno istobojnost još prihvatam kod sestara Gobović jer su mi one preslatke. Frajle nisu, njih se plašim.

David: Pošto se sa Frajlama znam, reći ću samo da im ovo definitivno nije bio dan za stilizovanje. Previše crvene boje za ovo doba godine.

5. Jelena Tomašević

modna policija Jelena tomasevic
Photo: Screenshot Instagram

Zvonimir: Jelena je jedna od naših pevačica koja je, kako bi glasio i komentar prosečne sredovečne osobe u Fejsbuk grupama za 30 godina mature – kao vino! Što starija, to bolja. Setivši se njenih teških početaka, moramo se složiti da je Jelena napredovala na svim poljima – od estetskih do stilskih. Duga, svečana haljina sa ornamentima tapeta gastarbajtera iz okoline Požarevca, nije nešto što je videla na modnim pistama poslednje dve sezone, ali svakako joj divno stoji i savršeno se uklapa uz njenu figuru i ulogu supruge najpoznatijeg srpskog recitatora mlakih stihova za žene u klimakterijumu. Jelena daje svoj maksimum i blista gde god se pojavi. Da je haljina malo tamnija, uz ove stubove bi bila karijatida.

David: Ovo je ona. Iako možda neke žene nikad ne bi izabrale ovakvu toaletu, njoj to stoji. Njoj stoji da bude dama koja će da se zakopča od glave do pete i opet će taj njen damski seksipil doći do izražaja.

6. Nataša Bekvalac

modna policija natasa bekvalac
Photo: Screenshot Instagram

Zvonimir: Nesrećna Nata ovde izgleda kao da je upravo saznala vest da su joj svi bivši muževi zavrnuli česmu. Ako zanemarimo facijalnu ekspresiju, haljina je još nesrećnija jer ne znam kada će izumreti ova eko-koža koja nije prihvatljiva ni na presvučenom dvosedu u separeu Diskoteke „Herz“ u Kanjiži. Ipak, Nataša je prezgodna i na kraju, koliko god da se unakazi odećom, na njoj to mnogo bolje izgleda nego na nekoj njenoj, manje harizmatičnoj, koleginici.

David: Promašaj. Od frizure, do stava, do haljine. Nati ništa ne ide od ruke u zadnje vreme.

7. Nina Opačić

modna policija nina opacic
Photo: Screenshot Instagram

Zvonimir: Banetu je našla fenomenalnu zamenu u vidu glavatog suncokreta koji se, kao i sunce, divi njenoj lepoti i raznolikosti u stilu. Od afričkog lovca na lavove, do šanerke u tržnom centru „Piramida“, Nina vešto koketira sa sto pedeset stilova odjednom na sebi. I moramo se složiti da joj to odlično ide. Smelost je ono što krasi ovu inspirativnu devojku i voleli bismo da je u narednim policijama, vidimo sa još kojim dezenom ešarpe oko vrata, ruke i noge.

David: Simpatična mi je. Volim animal print u bilo kom obliku. Jako je hrabro mešati stilove, printove, itd. Ona to dobro radi!

Pogodak: Jelena Tomašević/Nina Opačić
Promašaj: Nataša Bekvalac

Modna policija: Zvonimir Pleskonjić koji nas je navikao na svoje duhovite komentare na Instagramu sada ocenjuje poznate ličnosti u istom stilu

Ko je po vama pobednik?

Thank you for the vote!

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde