Član legendarne grupe ABBA Björn Ulvaeus otvara interaktivni restoran ‘Mamma Mia’ u London

0
942
abba restoran london
Photo: Instagram @mammamiamovie

Ako planirate sledeće godine posetu Londonu onda ovo mora biti vaša obavezna lokacija koju ćete posetiti u tom gradu. Restoran Mamma Mia biće otvoren u Londonu sledećeg proleća!

Najava je došla od člana ABBA grupe Björn Ulvaeusa u nedelju, 2. septembra, jer je tada  potvrdio otvaranje ovog restorana koji će biti jedno nezaboravno interaktivno iskustvo u ugostiteljstvu. Mamma Mia! će biti lociran u O2 Areni.

Mamma Mia! ima već sada svoj web sajt gde stoje obaveštenja za buduće posetioce restorana. Ovaj restoran posetioce će svojim interijerom „voditi“ u specijalnu grčku tavernu na ostrvu Skopelos, gde se nalazi većina eksterijera iz prvog filma Mamma Mia!.

„Jedina pravila domaćina su ples, večera i da imate svoje živote!“, navodi se na sajtu.

Pored praznika ukusa uz grčka jela kao što su tzatziki, pita i musaka, publika će se susresti s vlasnikom taverne Nikosom i njegovom porodicom „dok se njihova priča odvija u noći pesme, plesa i proslave.“ Kao što se može očekivati, ceo performans će pratiti pesem ABBA grupe koje će izvoditi glumci i muzičari postavljeni širom slikovitog grčkog restorana.

Mada sledećeg proleća prvi put vrata svog restorana Mamma Mia! otvara u Londonu, slično interaktivni restoran postoji u Stokholmu, Švedskoj, već oko tri godine.

„Dugo smo razmišljali o lokaciji i  O2 arena je pobedila jer ima odličnu lokaciju i mnogo dešavanja oko nje“, rekao je Ulvaeus u saopštenju. „Verujemo da će Mammu Mia! dodati ovoj već živahnoj kulturnoj destinaciji još uzbuđenja ali i glamura i pružiti savršenu lokaciju posetiocima za našu uzbudljivu novu predstavu. “

Očekuje se da će se ulaznice pojaviti u prodaji ove jeseni.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde