Sonja Vuksanović u ulozi Modnog policajca

Maturske haljine - "Nažalost u manjku kućnog vaspitanja i opšte kulture našu omladinu pogotovo devojke vaspitava ipak televizija i odredjeni show programi"

0
1774
Modna policija SOnja
Foto: David Curcic

Mature su sastavni deo srpske kulture i jako puno se tome posvećuje pažnje, vremena i novca. No, nažalost u manjku kućnog vaspitanja i opšte kulture našu omladinu pogotovo devojke vaspitava ipak televizija i odredjeni show programi koji su sve samo ne pohvalni i nikako ne trebaju da budu uzor mladim devojkama!

To kažem jer vidim i po ovim slikama i u mom poslu masu devojaka koje nemaju svoj izgradjen stil i ni malo ne izgledaju u skladu sa svojim godinama!  – rekla je Sonja

1. Isidora Stanković

Modna policija SOnja
Foto: David Curcic

Sonja: Ima lepu boju haljine, ali na njoj su i šlic i veliki karner i dekolte i prosto joj dodaje godine koje nema, na sve to ide crni izrastak i plavi rep nadogradnja… Meni se to ne dopada!

David: Isidora je devojka koja ima velike grudi, i tanka je granica između seksi i vulgarnog, koju ona nije prešla, jer ume i zna. Jako smela haljina za devojku kao što je ona, moram da priznam da sam od nje očekivao nešto drugačije od ovoga, ali ona kao ona poseduje u sebi energiju koja i od najobičnije majice i džinsa čini čuda.

2. Maša Savić

Modna policija SOnja
Foto: David Curcic

Sonja: Maša Savić se obukla po mom ukusu, ljupka, preslatka devojka u modernom kombinezonu, umerena šminka i trendy frizura. Razbila je sve pink sandalom i zanimljivom torbom i dokazala da ne mora da se uklapa tašna i cipela! Bravo Mašo, tako se ide na maturu!!!!

David: Ova devojka tako lepa i zgodna, se jednostavno i obukla, crnu monotoniju šminke i kombinezona razbila je sandalama i torbom. Egzotična je, tamne puti, ima tu drugačiju lepotu koja svima zapada za oko. Vrh kombinacija, za razliku od mnogih koji su preterali u svakom pogledu, ona se istakla jednostavnošću, a to je mnogo teže od ovog prvo pomenutog.

3. Jovana Stojanović

Modna policija SOnja
Foto: David Curcic

Sonja: Jovana je čini mi se lepa devojka, koja je sve što je mogla sjajno stavila na sebe i sjajna prenaglašena šminka i na sve to pletenice po celoj glavi… Sami kažite da li joj sve to treba i pristaje.. Manje je više! Svoju lepotu je pretrpala nepotrebno! Ne dopada mi se!

David: Totalno drugačija, ovo bih i ja nosio (smeh) . Jako, jako mi se dopada, ceo autfit je otkačen u pozitivnom smislu. Frizura je super završnica i detalj. Autentično!

4. Anđela Milenković

Modna policija SOnja
Foto: David Curcic

Sonja: Cucily je odabrala predobru haljinu koja joj savršeno stoji i pristaje!
Da bi izbegla da liči na takmičarku nekog show programa ona se nije pretovarila
ni preteranim nakitom, ni teškom šminkom, ni nepotrebnom raskošnom frizurom! Istakla je savršenu figurnu i prelepu haljinu i zablistala kao lepa negovana devojka za tu posebnu priliku! Bravo i za ovaj stil!

David: Siguran sam da su joj  Monika Beluči i Dolce&Gabbana bili inspiracija, za ovakav autfit je potrebna hrabrost koju ona definitivno poseduje iz priloženog. Haljina je čudnog kroja, ovi šlaufi na kraju su zaista pogođena priča.

5. Sanja Miletić

Modna policija SOnja
Foto: David Curcic

Sonja: Sanja izgleda kao srednjovečna žena, lepa sandala i tašna, ali frizura i ta ozbiljna scenska šminka uz pevačku haljinu prave od nje mnogo stariju nego što jeste…

David: Na Sanji jedino dobro i lepo izgleda haljina. Torba je promašena priča totalno, baš loše izgleda na njoj, narukvice su mi okej, sandale su odlične i super idu uz njenu nogu. Podigao bih rep, ovaj spušteni je baš zatvorio njeno lepo lice.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde