Modna policija: Milija Čolić – Iskren ali ne i slatkorečiv

Mili je kolumnista, autor, urednik i voditelj, a kroz svoj rad najviše obrađuje estradu koju poznaje najbolje od mnogih.

0
690
modna policija
Foto: Trendy portal

Ljudi poput Milija Čolića uvek su bili strah i trepet naše javne scene. Svaka njihova reč uvek se daleko čula. Iskren, ali ne i slatkorečiv, baš Mili našao se u rubrici ‘Modna Policija’.

Mili, u svojoj emisiji ‘Estradanje’ uvek više voliš da ugostiš dame, kako prepoznaješ jednu damu sa stilom?

  • Ova konstatacija je apsolutno tačna, jer šou biznis zanimljivim čine pevačice, a ne pevači! Lako je prepoznati damu sa stilom. To je osoba koja ne kasni na snimanje, javlja se na telefon, odgovara na poruke. Dama sa stilom zna da hoda u pantalonama i da sedi u suknji. Dama sa stilom ne prati modu, jer moda prati nju. Dama sa stilom se oblači tako što zna u kom je godišnjem dobu, trenutno, i kojoj društvenoj prilici treba da prisustvuje. Dama sa stilom diše kiseonih a izdiše stil. Znam mnogo dama sa stilom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILI ČOLIĆ (@milicolic_estradanje) дана

Živimo u vremenu u kojem svako sebe može nazvati modnom ikonom, ko je po tebi osoba koja taj epitet nosi sa punim pravom i zašto?

  • Jelena Karleuša je žena sa ovih prostora koja epitet „modna ikona“ nosi sa punim pravom. Jasno pravi granicu između poslovnog i privatnog izgeda. Nepogrešivo pravi kombinacije za scenu, televizijske emisije, i uvek zna gde se nalazi pa se shodno toj prilici i oblači. Uvek mi se čini da i kada napravi neku grešku, to uradi namerno. Modna ikona je zato što je do sada sve moguće i nemoguće stvari obukla, a opet uspe da nas svaki put ponovo iznenenadi. Za razliku od mnogih dama sa javne scene koje su samo obučene, Jelena je uvek stilizovana. Pored nje jako mi se dopada izgled Nikoline Kovač. Jako atraktivna i negovana mlada žena. Ilda Šaulić prati modu, ali joj zameram što se ne igra više, s obzirom da ima ukusa i stila, uvek ide na sigirno, pa je malo dosadna u vizuelnom identitetu. Ana Bekuta je žena koja je svesna sebe i svoje pozicije na estradi, kod nje mi se jako dopada insistiranje na domaćim dizajnerima čije modele često nosi. Među muškarcima ovu titulu mogu da nose Boško Jakovljević i Ašok Murti koji imaju savršeno izgrađen stil. Fotograf Đorđe Bukvić u poslednje vreme svojim kombinacijama, pored rada, privlači moju pažnju na Instagramu. Dopada mi se način na koji preteruje.

Šta misliš o rubrici ‘Modna Policija’?

  • Mislim da imate mnogo posla, a malo policijaca koji su sposobni da srede situaciju na javnoj sceni. Drago mi je da sam došao na red jer ja sam jedan od najsposobnijih.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILI ČOLIĆ (@milicolic_estradanje) дана

1. Hana Hadžiavdagić Tabaković

modna policija hana
Foto: Instagram @hana

Mili: Kada ste me pozvali na budem gost rubrike očekivao sam da ću komentarisati dame koje su poznate široj javnosti. Lik i delo Hane Hadžiavdagić ne poznajem u celosti. Koliko znam ona je influenser i modna blogereka, jer to valjda ide u paketu. Nikada na njoj nisam video ništa spektakularno. Jednom sam je gledao u jednoj TV emisiji gde mi se nije dopalo njeno ponašanje i gestikulacija, previše opušteno, glasno i za jednu devojku previše „muževno“. Svakog momenta sam mislio da će ustati i prebiti jadnog voditelja. No, vratimo se na Hanin modni izraz. U celini celosti ne dopada mi se kako se oblači, a ovo što vidimo na ovoj fotografiji je smuti pa prospi. Neko ko sebe promoviše kao modnu blogerku trebalo bi da ide ispred vremena, a ne da se oblači po uzoru na prosečnu devojku koja ima Instgram i tri lajka na dve objave. Ova marama mi je totalni višak i promašaj, na stranu što izgleda da je vezana jer je u grad izašla sa viklerom na šiškama pa je htela da ga sakrije. Sve u svemu momentalno hapšenje za ovu mladu damu, koja je zgodna, ali šteta što nam to ne pokazuje.

David: Hana je neko ko retko ume da pogreši. Ja volim njen fazon odevanja, uvek ispoštuje svaku normu i kodeks tog trenutka, odnosno trenutka za koji se oblači. Ovo je street-style look i sve je super osim turbana. Višak je.

2. Lidija Vukićević

modna policija lidija
Foto: Instagram @vukiceviclidija

Mili: Lidija Vukićević se balzamovala i svi komplimenti za figuru koja joj je savršena. Činjenica što ne menja frizuru mi je jako interesantna. Ukovrdžana kosa je njen zaštitni znak i dopada mi se što je sa ponosom nosi i ne haje za kritike da bi mogla da je promeni. Ono što Lidija oblači je predmet ozbiljne rasprave. Poručio bih joj da i mi i ona zna da nije ptica, zato ne bi trebalo da seda na ivicu modne provalije. S obzirom na to da poseduje telo devojke, ne bi trebalo da se oblači kao devojka bez stila. Obećao sam i da ću joj predložiti narednu destinaciju na koju bi trebalo da otputuje. Moj predlog su topli krajevi i plaže, generalno mesta na kojima može da se nosi samo kupaći kostim.

David: Lidija Vukićević je zaista najveći seks simbol sada Srbije, nekada Jugoslavije, vreme je ne gazi a ona ne posustaje. Čizme su mi vrh, trendi i totalno lude!

3. Marija Lazić Živković

modna policija marija zivkovic
Foto: Instagram @maryzivkovic

Mili: Mariju Lazić poznajem lično tako da sa punim pravom tvrdim da nije Instagram prevara. Podjednako je atraktivna i na fotografijama i uživo. Vidi se da je kupoholičarka i da prati modu. Maštovita je u modnim kombinacijama čak i kada mi se nešto ne dopada. Ne pravi velike greške, obučena je shodno svojim godinama, shodno svom zgodnom telu i shodno poslu kojim se bavi. Bela haljina na fotografiji mi se jako dopada, preuska je i odlično joj stoji. Marija nije seljančura i splavaruša koja bi sebi dozvolila da joj se ispod ovakve haljine ocrtava veš. Ili je ispod gola ili ima specijalan donji veš, i jednu i drug stvar cenim i podržavam. Zamenio bih obuću i tašnu, ali generalno Marija je od svih dama koje ste mi danas ponudili apsolutna pobednica.

David: Mene često prozivaju kako previše hvalim moje saradnice Karleušu i Marinu Visković. Nadam se da se to neće desiti i sa Marijom. Ja Mariju volim! Volim njen lik i delo. Volim sve što ona radi i volim njen stil. Marija je neko ko ima puno dobrih i high end komada. Svaki svoj autfit zabiberi nekin skupim komadom, ovde su to torba i cipele, modnog brenda Fendi. Haljina odlično ide uz njeno vitko telo i njeno lepo lice.

4. Ana Kokić

mlodna policija ana kokic
Foto: Instagram @anakokicmusic

Mili: Čini mi se da je ova fotografija nastala zbog 1.maja, jer ne verujem da je na nastup krenula sa bruslicom, ili je rešila da malo izbrusi svoj modni izraz?! Žestoki sam protivnik da se pevačice slikaju sa šrafcigerima, lopatama i ašovima povodom praznika rada, tako da ovu fotografiju neću komentarisati. Anu ću zamoliti da se više nikada, ali nikada ne slika sa alatom, besmisleno je i ne pristaje joj. Ovakve poze i autfiti sa kosilicama i grtalicama svojstvene su straletama, njoj ovo ne priliči. Tačka.

David: Brusilicu za koju pretpostavljam da ne zna kako se i gde koristi, iskoristio bih za brušenje ovog fake Chanel logoa. Na primer.

5. Aleksandra Živojinović

modna policija aleksandra zivkovic
Foto: Instagram @aleksandrazivojinoviccc

Mili: Aleksandra generalno nema izgrađen i osoben stil. Pripisujem to njenim godinama i činjenici da još ne zna gde i kako da troši novac koji zarađuje. Ona je prinuđena da stil kupuje od stilista što je odlično rešenje za nekoga ko nije kadar da se oblači sam. Na ovoj fotografiji vidimo sasvim prosečnu kombinaciju koju je ponela na venčanju Danijele Karić. Ogrnuti blejzer je najbolji deo kombinacije, dopada mi se jer celoj kombinaciji daje dozu ležernosti. Dobada mi se i odsustvo nakita, ali obuča mi je totalni promašaj. Sve u svemu obučena je kao da je morala da ide na ovu svadbu, jer da je istinski želela više bi se potrudila. Pohvalio bih brzo vraćanje u formu s obzirom na činjenicu da se nedavno porodila.

David: Aleksandra Živojinović ovde izgleda sasvim korektno. Blejzer vadi stvari, ali i haljina je okej. Ona kao ona ne ume čak ni ovo da iznese. Čak je i ovo preteško za nju.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde