Kakvog je ukusa vagina upitali smo neke od naših pratilaca na Instagramu i došli do neverovatnih odgovora

0
4287
Kakvog je ukusa vagina
Designed by Kues

Za žene koje nisu naklonjene drugim devojkama uvek je postojala zagonetka kakvog su ukusa vagine, ali što je još važnije, uvek ih je zanimalo šta momci misle kakvog su ukusa vagine. Jer ako neko ima poštovanje prema ženama i duboko poznavanje ženske anatomije i mirisa, onda su to muškraci.

Zato možete zamisliti koliko smo bili srećni kada su nam na postavljano pitanje: „Kako biste opisali ukus vagine?“ počeli da stižu odgovori na Instagramu.

Znamo, da oralni seks može biti izvor nesigurnosti za žene. Kako vagina treba da izgleda? Kako treba da miriše? Voli li on kosu tamo dole?

Jer, prema društvenim estetskim standardima, u suštini bi žene trebalo da imaju vaginu. Ozbiljno, po standardu raznih časopisa i TV emisija očekuje se da žene treba da budu bez dalak i bez mirisa „tamo dole“.

Ali pogodite šta? Sve vagine imaju miris. Osim ako se nešto neobično ne događa tamo dole vezano za medicinski problem, izgled i miris vaše vagine verovatno je potpuno normalan.

Pazite sada: Vaša vagina miriše poput vaše vagine. Vaš partner bi apsolutno trebao da poznaje vašu vaginu i njen miris. I što je najvažnije, oni bi trebao da je voli!

Ali, u slučaju da ste znatiželjni (nismo li svi malo znatiželjni), slede odgovori kako vagina miriše, prema muškim pratiocima Trendy portala.

PS: Ima nekih odgovora koji će vam možda postati noćna mora. Moramo da vas upozorimo <3

via GIPHY

Goran: Zavisi od devojke, ali uopšte je vrlo slična novčiću. Neke devojke čak nemaju miris ili ukus, samo koža, dok sam na neke nailazio sa jakim mirisom na parfem. Definitvno ne volim kada stave parfem tamo dole. Gorko je i odbojno.

Marko: Kao slana pita od jabuka

Dragan: Meni najviše liči kao kad jedem morske plodove npr. školjke

via GIPHY

Ilija: Malo me podseća na ukus mandarine, ali ne toliko slatka.

Janko: Poput baterije od 1.5v – ovo je najčešći odgovor muškaraca bio samo ne znamo zašto uopšte ližu baterije 🙂

Srđan: Zavisi od devojke do devojke ali uglavnom kao što kažu kinezi „Kiselo slatko“.

Milutin: Ne volim to da radim uopšte ali ako me već pitate kao da ližem lignju živu.

via GIPHY

Ima i onih koji su jednostavno oduševljeni ukusom i mirisom vagine (i u većini su)

Zvezdan: Na fantastičan ukus pomešan sa mirisom njene kose i znoja. Miris i ukus su jednostavno neodoljivi!.

via GIPHY

Marko: Obožavam miris i ukus moje žene. Čak je molim da se pre seksa ne kupa.

Ivan: Kao nešto najlepše na svetu. Kada siđem dole u stanju sam da satima ne stajem. Ukus ima kao najlepši slatkiš na svetu.

Bilo je još zanimljivih odgovora ali ostavićemo i za drugi deo.

via GIPHY

Samo se setite, bez obzira na to, vaša vagina je savršena, a svako ko dolazi u kontakt s njom je srećan što mu dajete tu privilegiju. A ako vaš partner misli da vam je ukus vagine kao novčić to je samo zato što i jeste, ali zlatan novčić, onaj najvredniji, drage naše.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde