GUESS kampanja za leto 2019.

Ovog leta američki brend GUESS lansirao je reklamnu kampanju s atrakltivnim modelima, Gwen Van Meir, Mishel Gerzig i Arsenii Savitckii u glavnim ulogama koja je snimljena u zapadnoj pustinji Mojave okruženoj Joshua Trees i ikoničnim planinama u daljini

0
616
guess kolekcija 2019
Foto: Guess promoi

Po ideji Paul Marciana, glavnog kreativnog direktora za GUESS ?, Inc. i kroz objektiv fotografkinje Tatijane Gerusove, nastala je kampanja za leto 2019. koja obuhvata ležernu i bezbrižnu senzualnost i oživljava duh kolekcije.

Kampanja prati tri modela koji od glave do pete nose GUESS komade iz letne kolekcije, krećući na putovanje kroz pustinju tražeći nezaboravnu avanturu. Snimljeni ispod žarkog sunca i naspram zemljanog krajolika, GUESS devojke i momak su nam dočarali istinski duh GUESS-a; seksi, mlad i pustolovan.

guess kolekcija 2019
Foto: Guess promoi

Ženski deo kolekcije sačinjen je od jeansa, suknji, jakni i haljina u mešavini svetlih i tamnih pranja, manje ili više tretirani. Vibrantni cvetni printovi dominiraju kolekcijom bogatom tealom i zelenom podlogom, omogućavajući cvetovima da dođu do izražaja sa svakom kreacijom. Eko koža i moto jakne vraćaju ovu sezonu GUESS devojke na stazu prepunu avantura uz veliki izbor grafičkih majica.

guess kolekcija 2019
Foto: Guess promoi

Za muškarce, tretirani jeans igra zapaženu ulogu i dostupan je u različitim siluetama.

guess kolekcija 2019
Foto: Guess promoi

Odabrane modele iz letnje kolekcije možete kupiti u GUESS radnjama u Beogradu – Ušće shopping center i Delta city, Novom Sadu – Promenada, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, te online shopu www.fashionandfriends.rs

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde