Melanija Tramp preuredila vrt u Beloj kući, ali onda je usledio BES AMERIKANACA! „Skroz si ga uništila!“ (FOTO)

Sadašnja prva dama uredila je vrt u minimalističkom stilu. Čak je uklonila i neka od stabala, a šareno cveće zamenila je belim koje je gotovo neprimetno.

0
981
melanija tramp Trendy 1

Melanija Tramp pohvalila se na Tviteru preuređenjem bašte smeštene u rezidenciji Bele kuće, poznatog pod nazivom „Rose Garden“.

BAŠ SE NAMUČIO! Tramp uporno pokušava da uhvati Melaniju za ruku, kad ono…. (VIDEO)

Izgled vrta prvotno je osmislila Džeki Kenedi početkom 60-ih. Šarene lale, ruže, stabla magnolije i japanske trešnje savršeno su se isticala u kombinaciji s belim zidovima predsedničke rezidencije.

melanija tramp Trendy 2Sadašnja prva dama uredila je vrt u minimalističkom stilu. Čak je uklonila i neka od stabala, a šareno cveće zamijenila je belim koje je gotovo neprimetno.

„Uzbuđeni smo što odajemo počast istoriji i slavimo budućnost u našem prekrasnom White House Rose Gardenu večeras. Hvala svima koji su pomogli da obnovimo ovaj kultni i zaista prekrasni prostor“, napisala je Melanija na Tviteru uz fotografije preuređenog vrta.

Amerikancima se novi izgled „Rose Gardena“ nije ni malo dopao, a svoje nezadovoljstvo izražavaju na društvenim mrežama.

Pogledajte kako je Melanija 5 puta oduvala Donalda Trampa na javnim nastupima (VIDEO)

„Melanija Tramp napravila je da Rose Garden da izgleda kao njena porodica – hladno i prazno“, „Raj je pretvorila u parkiralište“, „Trud i rad slavne Džeki Kenedi uspela si skroz da uništiš. Ko još danas seče drveće?“, „Porodica Tramp je sklonila poštanske sandučiće iz pošte, ruže iz baše, kao i patriotizam iz domovine“, samo su neki od komentara besnih Amerikanaca.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde