Pogledajte kako je Melania 5 puta oduvala Donalda Trampa na javnim nastupima (video)

0
2096
donald i melanija tramp svadja razvod
Photo: Instagram @donald.and.melania.trump.45

Od kad je postao predsednik, svaki potez Donalda Trumpa je u centru pažnje – uključujući i mnoge neprijatne pokušaje da prikaže odličan odnos sa svojom suprugom Melaniom Trump.

Prvi napet trenutak došao je na dan inauguracije u januaru 2017. godine, kada je Donald Trump, 71, pošao koracima do Bele kuće bez bivšeg modela Melanie, 47, kako bi mogao da pozdravi odlaznog predsednika Baraka Obamu i prvu damu Michelle Obamu. Melanija je izašla iz svog džipa i zaustavila se nekoliko koraka dalje držeći u ruci kutiju Tiffani & Co., poklon koji je zbunio Michelle, kako prenosi US Magazine.

Četiri meseca kasnije, Trump je stigao na međunarodni aerodrom Ben Gurion u Izraelu, gde je njihov govor tela ponovo napunio naslovnce širom sveta. Tokom šetnje sa izraelskim premijerom Benjaminom Netaniahuom i njegovom suprugom Sarom, predsednik SAD je želeo da uhvati za ruku prvu damu SAD, na šta je ona odreagovala tako da mu je bukvalno ruku odbacila.

Sledećeg dana se ponovo desilo. Kada su Donald i Melania sleteli u Rim, želeo je da je opet uhvati za ruku. Umesto toga, ona je iznenada pomerila ruku prema njenoj glavi i počela da namešta kosu.

Nakon toga 2018. desila se najneprijatnija scena. Nekoliko nedelja nakon što je The Wall Street Journal objavio da je porno zvezda Stormy Daniels isplaćena u iznosu od 130.000 dolara nakon što je navodno imala aferu sa domaćinom serije Celebrity Apprentice (što je on demantovao), ljuta Melania se vratila. Pošto su otišli ​​iz Bele kuće na putovanje u Ohio u februaru, Donald je pokušao da prigrli Melaniu na šta je ona burno reagovala da bi se on zatim povukao i stavio joj ruku na leđa.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde