David Ćurčić sa uspehom korača u 2019. godinu i najavljuje zabavnu sezonu ‘Modne Policije’

Urednik najčitanije modne rubrike na ovim prostorima 'Modna Policija', koja se objavljuje na našem portalu, sumira utiske iz 2018. I najavljuje sve pikanterije koje se spremaju za novu sezonu i 2019. godinu!

0
1348
david curcic modna policija

Davide, pošto smo na samom kraju 2018. godine, 2 uspešne sezone Modne Policije na našem portalu, kakvi su ti utisci? Da li bi nešto promenio, izbacio i rado ponovio?

Iskreno, ja bih sve ponovio. Zaista, portal Trendy mi je toliko dobrog doneo kroz ovu godinu, jako sam srećan što smo se našli i spojili, nadam se da su osećanja obostrana! Što se tiče moje rubrike, bili smo i više nego uspešni, 30,000 čitalaca, puni zanimljivih ljudi, policajaca, divni tekstovi. Kada sve saberem i oduzmem, jako sam srećan zbog svega što se desilo u 2018.

david curcic modna policija

Iako se po uredničkim kuloarima spekulisalo da si raskinuo saradnju sa nama, mi smo dokazala da to nije tačno. Kako to komentarišeš?

To apsolutno nema veze sa istinom. Kao što rekoh ja sam sa ovim portalom uspostavio i više nego profesionalnu saradnju. Za sada ne planiram nikakav odlazak.

Kakvi su noviteti što se četvrte sezone tiču?

Sve menjamo. Koncept će biti drugačiji, ali o tome ću sve naknadno obavestiti. Super sam sve zamislio.

Planirano je puno novih lica što smo primetili na instagram profilu rubrike, ko će otvoriti sezonu?

Da, imamo puno novih i zanimljivih ljudi. Gledao sam da gosti mahom budu prevashodno iz sveta mode, da je svako u svom delu posla i jednako uspešan, tako da mislim da će sve biti super. Novu sezonu otvoriće Ines Klara, poznata jutjuberka, ali je veoma popularna i na instagramu. Siguran sam da će se odlično snaći!

david curcic modna policija

Za kraj, gde ćeš proslaviti Novogodišnje praznike, doček, repriza? Želimo ti srećne praznike!

Hvala lepo, takodje i naravno svim našim čitaocima želim sve najlepše!
Biću u svom rodnom gradu, tačnije, u Hotelu In, a potom se odmah za reprizu selim za jedan nivo ispod hotela i to u In Club. IN na kvadrat. Šalu na stranu, ja isključivo idem na mesta gde sam dobrodošao, gde me uvek lepo prime i prihvate, pa sam se tako opredelio za hotel i klub mojih dragih prijatelja, koje ovim putem pozdravljam!

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde