Severina praznike dočekuje na egzotičnoj destinaciji

Premda je fanove začudila činjenica da njihova miljenica na svom Instagram profilu nije čestitala Božić, umesto toga, Severina je pokazala gde je otputovala i podelila idiličnu fotografiju s prazničnog odmora!

0
523
Foto: Instagram @severina

Nakon što je nedavno svoju publiku obradovala novom pesmom ‘Imaš pravo’, a kako ove godine nije zakazala nastup u novogodišnjoj noći, Severina je spakovala kofere i otišla na sunčane Maldive. To je potvrdila fotografijom na Instagramu. Ponosna mama je pokazala svog sina Aleksandra na predivnoj maldivskoj plaži, a uz fotografiju je napisala: ‘My sun. Moj san. Moj sin’.

Dečaku je to drugi put da odlazi s mamom na ovu destinaciju. Prvi put je bio tamo kad je imao dve godine, a nedugo posle toga njegovi roditelji su se razdvojili. Maldivi su ujedno bili i prva destinacija na koju je Milan Popović odveo Severinu na početku njihove veze.

severina odmor maldivi
Foto: Instagram @severina

Kao i uvek Severina svojim fotografijama oduševi svakoga ko baci pogled na njen profil na društvenim mrežama, ništa manje nije se dogodilo ni ovaj put. Njeni obožavaoci su se raznežili na ovu objavu pa su ubrzo počeli pristizati ‘lajkovi’ i komentari. A onda je objavila i jednu na kojoj pozira u jednodelnom kupaćem kostimu. ‘Sanjam bijeli Božić… i želja mi se ostvarila’, napisala je uz fotografiju na kojoj su u prvom planu njene duge noge i guza.

severina odmor maldivi
Foto: Instagram @severina

Mediji tvrde da je pevačica otputovala na Maldive jer pokušava da ‘preboli poslovni neuspeh, jer je navodno za novogodišnji nastup od vlasnika jednog kluba tražila 40 hiljada eura a on joj je ponudio samo 20 što ju je veoma razočaralo’.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde