Severina i Igor Kojić toliko se vole da su se venčali čak tri puta

Nedavno su proslavili treću godišnjicu braka, venčali su se 2015. u Balama i Beogradu, a kasnije i na Zanzibaru. Beogradska svadba bila je prava raskošna balkanska žurka pred stotinama zvanica, dok su Bale sačuvali samo za sebe!

0
1835
Severina i Igor godišnjica venčanja
Foto: Instagram @severina

Severina je objavila par fotografija na kojima se prisetila njihovog puta u Zanzibar, a gde je na tajnom obredu Igoru rekla ‘da’ po treći put. U Africi se udala u ljubičastoj haljini tradicionalnog kroja afričkih plemena.

Svadba se u Africi obavila 2016. godine, kada su Igor i pevačica tamo boravili. Divno je Severina izgledala noseći tradicionalni nakit, umeren make up, žuti buket cveća… Do Igora je stigla u pratnji Masajki. Nije ta treća svadba para bila ni približno velika i pompozna kao ona u Beogradu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Stižem ti ⭐️ moja sjajna #tb #zanzibar #tanzania #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана

Ogromna svadba u Beogradu

Naime, kada su se Severina i Igor u novembru 2015. venčali u Beogradu, cela estrada iz regije slila se u beogradski hotel Crown Plaza. Svadbi su prisustvovali brojne zvanice, navodno je Igor pozvao šestotinjak, a Severina tek 150 prijatelja, a za koje su zakupili i dva sprata hotela. Iz Kebine kuće par su uz ‘Đurđevdan’ otpratili trubači, a oni su se potom vozili u okićenom ‘Stojadinu’.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

We are ready 🚀

Објава коју дели Igor Kojić (@igorkojic) дана

Svadbu je režirao pokojni slovenski reditelj Tomaž Pandur, Severinin veliki prijatelj i saradnik. Ništa se nije prepustilo slučaju. Svadbi su prisustvovali Goran Karan, Petar Grašo, Maja Šuput, Ankica Dobrić, Iva Balent, Nada Topčagić, Lepa Brena, Željko i Jovana Joksimović, Haris Džinović, Šaban Šaulić, Saša Matić… Osim što su Severinini, oni su i prijatelji i saradnici Dragana Kojića Kebe, popularnog svekra pevačice. Tokom svadbe, Seve se uhvatila mikrofona, a uz Grašu pevali su i Džej, Mitar Mirić, Aca Lukas… Bilo je to svadbeno bratstvo i jedinstvo u pravom smislu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

22.11. Ti ❤️… i naše godine tri #kuma #soon #newalbum #HALO #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана

Venčanicu je potpisala Matija Vuica, a kasnije se Severina u par nezinih haljina i presvukla. Svadbena kuma bila joj je najbolja prijateljica Andrea Čermak, a upravo spomenuti Grašo otpevao je paru pesmu za prvi ples – ‘Moje zlato’.

Intima i diskrecija u Balama

Dok je u Africi svadba bila intimna, a u beogradu velika i raskošna, najromantičnija bila je ona prva – u istarskim Balama. Nju je par zadržao za sebe, bila je tajna, intimna, daleko od očiju znatiželjnika. O svemu se saznalo kada je Severina to objavila na svom Instagramu. Krajem septembra 2015. venčali su se u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti. Svadbi su tada prisustvovali Severinini najbliži članovi porodice kao i kumovi – njena Andrea Čermak i njegov Boris Đikanović. Venčao ih je baljanski župnik, a meštani su ispričali da je Seerinaa celu svadbu proplakala – od sreće.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

22.11.2015.

Објава коју дели Igor Kojić (@igorkojic) дана

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde