Septembar mesec -Mesec venčanja!

Da je jesen, zaista, pravo vreme za venčanje potvrđuju i svadbeni običaji. Prema verovanju brakovi koji su sklopljeni u septembru ispunjeni su bogatstvom, jer je ovo mesec blagostanja. Oktobar donosi ljubav koja će zauvek trajati, dok parovima koji se venčaju u novembru predviđen je srećan zajednički život.

0
37
Septembar mesec -Mesec venčanja

Novo godišnje doba je pred vratima! Sa njim dolazi i nova sezona venčanja. I dok su topli letnji meseci pozivali na odmor i opuštanje, jesen budi u nama romantično raspoloženje.
Topli sunčevi zraci probijaju se kroz krošnje drveća, dok eksplozija žutih, braonkastih, narandžastih i crvenih nijansi čini savršeni dekor za vaše slavlje. Čak i miris cimeta i pečenog kestenja koji se širi svuda unaokolo stvara nezaboravne trenutke vredne pamćenja.
Da je jesen, zaista, pravo vreme za venčanje potvrđuju i svadbeni običaji. Prema verovanju brakovi koji su sklopljeni u septembru ispunjeni su bogatstvom, jer je ovo mesec blagostanja. Oktobar donosi ljubav koja će zauvek trajati, dok parovima koji se venčaju u novembru predviđen je srećan zajednički život.

Septembar mesec -Mesec venčanjaBez obzira da li verujete u predanja ili ne, jedno je sigurno – najbitniji dan morate pažljivo planirati. Prvi korak jeste da pronađete pravi verenički prsten sa dijamantom za svoju dragu.
Iako verenički prsten treba da odgovara, pre svega, karakteru buduće neveste, značajnu ulogu igraju i trendovi u juvelirstvu. Koji su vodeći otkrijte u nastavku teksta.

mobil shop prodaja opreme mobilni telefoni

Klasika se vraća na modnu scenu!

Počev od dijamanta okruglog oblika, pa do markiz sečenja – klasični dizajn zasijao je novim sjajem. Mada prema mišljenju mnogih stručnjaka nikada nije ni izlazio iz mode.

Septembar mesec -Mesec venčanjaVerenički prsten sa prepoznatljivim dragim kamenom u centru je ono o čemu maštaju sve devojke. Krasi ga prefinjeni izgled koji se odlično slaže uz svaki stajling. Ujedno, unosi dozu luksuza u vaš stil.
Za romantične neveste pravi izbor jeste prsten sa dijamantom srcolikog oblika. Pojavio se početkom 16. veka i do današnjih dana privlači pažnju svojom nestvarnom lepotom, ali i kompleksnošću izrade koja zahteva veštinu i preciznost kako bi se postigla simetrija kamena.

Dijamanti u nizu

Jedan statement dijamant ili više diskretnih u nizu? Pitanje koje “muči” svakog muškarca pri odabiru vereničkog prstena.

Septembar mesec -Mesec venčanjaI dok su prošlih godina, pod uticajem prstena Meghan Markle, bili u trendu tri dijamanta na okupu, ove godine vladaju dva.
Popularno nazvan “Toi et Moi” ovakav verenički prsten ima veliku simboliku. Dva draga kamena koji su smešteni jedan uz drugi ili blizu jedno drugom, kod asimetričnih modela, označavaju dve duše koje postaju jedno sklapnjem braka. Ujedno, dizajn poseduje istorijsku vrednost, jer je njime Napoleon Bonaparte zaprosio Josephine de Beauharnais.
Prsten sa duplim dijamantom nudi neograničene mogućnosti. Ne samo da možete kombinovati različiti rez, već i način postavljanja, pretvarajući ga u unikatni model.

Neka na ruci vaše verenice zasija prsten u boji

Ukoliko vaša draga voli glamur intenzivnog kolorita zaprosite je prstenom sa dragim kamenom u boji. Smaragd je najpopularnija alternativa dijamantima, te ne čudi što je ove godine jedan od glavnih trendova među vereničkim prstenjem.

Septembar mesec -Mesec venčanja
Zeleni sjaj unosi vedrinu, zbog čega se po tradiciji vezuje za nove početke. Dodatna prednost pri odabiru vereničkog prstena sa smaragdnom jeste da postoji nijansa za skoro svaki ton kože. Svetloj koži najbolje pristaje dragi kamen toplije nijanse, dok će tamniji ten istaće na pravi način živopisni smaragd.

Septembar mesec -Mesec venčanja
Svojim kraljevskim nasleđem, safir sigurno vlada vereničkim nakitom. On ima moć da se vaša verenica oseća poput dame plave krvi, donoseći raskoš dvorova u njen look.

Neka verenički prsten na ruci vaše voljene bude simbol i kruna vaše ljubavi i predivnog uvoda u novo životno razdoblje.