Šta da uradite ukoliko vam se ne dopada verenički prsten?

Kupovina prstena je ogromna i teška odluka. „Megan Markl je promenila prsten. Ako čak ni princ Hari nije uspeo iz prvog pokušaja, sasvim je u redu da i neko drugi pogreši.

0
1226
Verenički prsten sa dijamantom

Ljubav vašeg života konačno je postavila famozno pitanje koje ste dugo očekivali! Ali kada se kutija otvori, dijamantski prsten je, pa, daleko od ljubavi vašeg života.

Upravo zato ne možemo a da se ne zapitamo: može li pogrešan verenički prsten i dalje rezultirati pravom vezom? Ili je to predznak razlaza nalik Keri – Ejdan? Šta treba da uradite kada vam se jednostavno ne sviđa?

Kupovina prstena je ogromna i teška odluka. „Megan Markl je promenila prsten. Ako čak ni princ Hari nije uspeo iz prvog pokušaja, sasvim je u redu da i neko drugi pogreši.

Verenički prsten sa dijamantom Ipak, verenički prsten simbolizuje početak novog poglavlja u životu, što je razlog više da obe osobe treba da budu saglasne o tome kako će on izgledati. Srećom, ovih dana, parovi su više usklađeni. Element iznenađenja predhodnih godina zamenjen je parovima koji zajedno kreću u kupovinu prstena sa dijamantom pre veridbe. Iznenađenje se često čuva za sam predlog, a možda i za neke jedinstvene personalizovane detalje koji se dodaju dizajnu.

Šta da radite kada vam se ne sviđa verenički prsten?

Iako je sve ređe da se jednom partneru ne sviđa prsten koji dobije, to se ipak s vremena na vreme dešava. 

Ukoliko vas samo otvaranje teme o promeni vereničkog prstena sa partnerom čini nervoznim, niste sami, ali budite sigurni da postoje načini da se to uradi taktično. Dakle, umesto da vodite emocionalni razgovor kada prvi put vidite prsten, možda će biti lakše da prođe neko vreme, pa da tek onda otvorite tu temu. Neki partneri bi mogli biti povređeni ovim priznanjem, u ovom slučaju predlažemo da povremeno nosite prsten i planirate da izaberete burmu koja će vam se zaista dopasti! Za nekoliko godina možda će vam biti lakše da spomenete da ste zainteresovani da ga promenite.

Nadogradnja vašeg vereničkog prstena

Realnost je da se finansijska situacija menja, pa tako i ukusi. Često parovi odlučuju da kupe novi prsten na prekretničkoj godišnjici. Moguće je recimo povećati postojeći dijamant na prstenu, to je ono što parovi često praktikuju.

Ukoliko dobijete dijamant napravljen u laboratoriji i ne sviđa vam se, možete ga zameniti prirodnim dijamantom.

Verenički prsten sa prirodnim dijamantom je zaista poseban jer je nastao pre milijardu godina, to je ono što ga čini tako retkim i vrednim.

Prirodni dijamanti imaju inherentnu vrednost i mogu se prenositi generacijama kao nasledstvo. Naravno, ukoliko ste sentimentalno vezani za svoj verenički prsten sa dijamantom možete ga osvežiti samo nekim fensi detaljom.

Kako da kažete svom partneru kakav želite verenički prsten?

Za one koji još uvek nisu dobili prsten i nadaju se da će izbeći veliko razočarenje—ili super nezgodan razgovor—, komunikacija od samog početka je ključna.

Verenički prsten sa dijamantom Ako vam je srce naklonjeno nečemu veoma specifičnom i ne želite da budete razočarani, potrudite se budete direktni i konkretni u tome kako biste voleli da on izgleda.

Ponekad morate da budete po malo bestidni da bisme bili sigurni da vaš partner zna šta šta želite!

Zamislite samo ovo: da je Keri Bredšo upravo prihvatila verenički prsten koji je Ejdan odabrao za nju — dijamant u obliku kruške, koji se u to vreme smatrao ne-šik.

Ovo nameće novo pitanje: može li pravi verenički prsten ipak završiti u pogrešnoj vezi?

 

Икона Потврдила је заједница