LEVI’S® i Justin Timberlake predstavljaju kolekciju “FRESH LEAVES”

Levi's® je danas objavio početak saradnje sa muzičarem, glumcem i višestrukim dobitnikom Grammy nagrade, Justinom Timberlakeom.

0
961
Justin Timberlake Levis kolekcija

Zajedničkim naporima pokrenuta je Levi’s® x Justin Timberlake Fresh Leaves kolekcija, a Justinova ljubav prema muzici uvela je novine u kreiranju klasičnih odevnih komada ovog brenda.

Kolekcija će od 4. oktobra biti dostupna širom sveta u odabranim maloprodajnim i veleprodajnim Levi’s® objektima.

„Kao simbol autentičnog samoizražavanja, Levi’s® su oduvek nosili muzičari sa jedinstvenim glasovnim sposobnostima, kao i njihovi obožavatelji. Autentični duh Levi’s®-a Justin je predstavio ovom kolekcijom i ponosi smo na našu zajedničku saradnju „, rekla je Jennifer Sey, glavni direktor marketinga za Levi Strauss & Co.

Naziv „Fresh Leaves“ proizilazi iz Justinovog koncepta koji unosi svežinu u vanvremenske komade, ostavljajući trag u modnom svetu i zaostavštinu budućim generacijama. Zajedničkim snagama, dizajnerski tim Levi’s® i Justin naporno su radili na unapređenju klasičnih odevnih komada ovog brenda i njihovom predstavljanju na potpuno drugačiji način. Uz obogaćen izgled, ali iste boje i šare, osveženi odevni predmeti prikazani su u novoj kolekciji.

„Odeća je važna za kreativni proces i performans muzičara kao i za samu muziku. Nova Levi’s®  kolekcija je moj pokušaj da podelim svoja iskustva sa publikom“, rekao je Timberlake. Nakon obilaska Levi’s® laboratorije u San Francisku i izložbenog prostora u Los Anđelesu, Justin se udružio sa dizajnerskim timom ovog brenda kako bi kreirao ekskluzivnu kolekciju.

Ova saradnja rezultirala je muškom kolekcijom sa 20 odevnih komada.  „U zajedničkom kreativnom procesu energije su nam se povezale i poznati modeli dobili su novi izgled. Inspirisani Justinovom muzikom koristili smo klasične materijale i šare – platno, karo, maskir, flanel i denim, a streetwear elemente povezali smo sa modernim“, rekla je Karyn Hillman, direktor proizvodnje u Levi Strauss & Co.

Ovom kolekcijom prikazano je najbolje od Levi’s®, a kvalitetni premium materijali korišćeni su i ovaj put. Moderan streetwear nudi oversized dukseve sa kapuljačom i dugačke majice. Jedinstveni elementi brendiranja,  Levi’s® Red Tab  sa  karakterističnim crnim kožnim ispisom „Two Horse Pull“,  ekskluzivno su korišćeni za ovu kolekciju.

Ključni odevni predmeti upotpunjuju Levi’s® fit portfolio – 501® Slim Taper – kao novi član 501® porodice, inspirisan je načinom na koji Justin nosi svoj 501® denim.

Justin Timberlake Levis kolekcijaJoš jedan odevni predmet koji zaslužuje posebnu pažnju je denim camo Trucker jakna, štampana pomoću najnovije laserske tehnologije koju ovaj brend koristi u okviru FLX projekta.  Partnerstvo sa brendom Timberlake je započeo kada mu je pružena čast da osveži izgled Trucker jakne za njenu 50-godišnjicu. Saradnja se dalje razvijala kada je Levi’s® za Justinovu turneju u Njujorku kreirao 8 odevnih komada (Truckers I flanel majice), koje je specijalno za ovu priliku pevač i nosio.

Odabrani komadi kolekcije FRESH LEAVES možete kupiti u LEVI’S prodavnicama u Beogradu – Rajićeva Shopping center i Ušće shopping center, Novom Sadu – Zmaj Jovina 8, kao i Nišu – Forum shopping center.

Justin Timberlake Levis kolekcijaJustin Timberlake Levis kolekcijaJustin Timberlake Levis kolekcija

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde