Cela Snupijeva družina u Levi’s® kolekciji

Snupi i njegova družina nastaviće da budu deo Levi’s® brenda, zahvaljujući uspehu koji je ostvarila prošlogodišnja kolekcija sa ovim neprevaziđenim crtanim likom.

0
267
LEVIS kolekcija 2019 snoopy
Foto: Levis promo

Nova kolekciji za proleće/leto `19 biće oslikana celom Snupijevom družinom –  Charlie Brown, Linus, Lucy, Peppermint Patty, nalaziće se na denimu, majicama, duksevima i aksesoaru.

Levi’s® klasike oživiće motivi sa ovim crtanim likovima i naravno, baš kao i u stripovima, neće nedostajati smeha i zabave. Odličan primer je Levi’s® platnena torba koja pored Snupijeve grafike sadrži i frazu “Totes” odštampanu na vrhu.

LEVIS kolekcija 2019 snoopy
Foto: Levis promo

Za Levi’s® i Snupija saradnja u sezoni proleće/leto `19 nastala je prirodno – oba brenda zauzimaju posebno mesto u američkoj kulturi i važni su za nekoliko generacija njihovih ljubitelja. Pored emocije koju izazivaju kod njihovih fanova, posebnu vezu imaju sa Kalifornijom. Za Levi’s® i Snupijevu družinu, kvalitet je veoma važan, ali se humor ne zaboravlja, što se može primetiti kod svake nove kolekcije.

LEVIS kolekcija 2019 snoopy
Foto: Levis promo

Svaki komad denima sadrži jedinstvene žute etikete i žute detalje na unutrašnjosti džepova. Međutim, grafike koje se danas koriste se savršeno uklapaju sa trendovima, a služe da unesu malo optimizma u svakodnevno oblačenje – optimizam i humor – po tome su poznata oba brenda.

LEVIS kolekcija 2019 snoopy
Foto: Levis promo

Bilo da je u pitanju grafika sa Snupijem koji spava na vrhu Levi’s® Batwing loga, Peppermint Patty i Marcie kako razgovaraju iznad “Girl Talk” ispisa ili printa Snupijeve družine na denimu – ovo je kolekcija koja oduševljava i decu i starije.

LEVIS kolekcija 2019 snoopy
Foto: Levis promo

Odabrani modeli iz LEVI’S x SNUPI kolekcije dostupni su u LEVI’S radnjama u Beogradu – Ušće shopping center i Rajićeva shopping center, Novom Sadu – Promenada i Nišu – Forum shopping centru, te DENIMLAB u Beogradu – Delta city.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde