Možete li nositi smeđe cipele sa crnim pantalonama?

0
2781
muskarci moda stil blog

Većina muškaraca znaju pravila. Crne pantalone  = crne cipele. Smeđe cipele idu sa krem i u većini slučajeva plavim pantalonama. To jednostavno nije astrofizika. A smeđe cipele u kombinaciji sa crnim pantalonama? Crne cipele sa krem pantalonama? Oxblood cipele sa crnim odelom? Sve ovo može zvučati kao velika modna grešaka, ali definitivno muškarci koji drže do svog stila, sve više oblače ove kombinacije. Pokazaćemo vam šta možete a šta ne možete kombinovati.

Kako nositi smeđe cipele sa crnim pantalonama

moda oblacenje muskarci

Učinite to suptilno sa srednje smeđim cipelama.

NEMOJTE ovo probati s britanskim smeđim cipelama ili smeđim cipelama koje će privlačiti veliku pažnju na ovu odevnu kombinaciju.

Kombinujte ovo tako da izgledate ležerno. Pravila su mnogo fleksibilnija ukoliko je kombinacija sa parom crnih farmerki nego sa crnim odelom.

NEMOJTE nositi crni kaiš. Ako već kršite jedno pravilo, nemojte prekršiti i drugo, i uparivati svoje cipele sa kaišom.

Kako nositi crne cipele sa bež pantalonama

crne cipele kombinacija blog moda

Možete nositi svetlo braon ili bež pantalone sa crnim cipelama. Kontrast je veliki, ali to i je poenta. Ako su bež pantalone više bele nego boje karamela, onda će se istinski istaknuti.

NEMOJTE ovo probati sa svečani crnim cipelama. Ovu kombinaciju je najbolje nositi sa  čizmama ili patikama, a ne vašim „idem da ugovorim veliki posao“ crnim cipelama.

Kako da kombinujete oxblood cipele sa crnim odelom

oxblood cipele srbija moda trendy

NE mešajte crvene tonove sa drugim delovima vaše odeće. Oxblood ima prirodni afinitet s crnom, ali ako je sve ostalo crno-belo, cipele će se previše istaknuti. Ubaciti u kombinaciju neke  druge duboke tamne crvene boje, na primer vašu košulju, džepnu maramicu, kravatu ili (kao što smo učinili ovde) prsluk.

NEMOJTE kombinovati svetlo crvenu sa crnom. Muškarci koji su se odlučili za kombinaciju svetlo crvena i crna, na kraju izgledaju kao da su krenuli da bodre njihov omiljeni klub.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde