Šok! Slavnog glumca Johnnya Deppa više nećemo gledati u Piratima s Kariba

Johhny Depp izbačen je iz postave planetarno popularnih Pirata s Kariba i u novom nastavku više ga nećemo gledati u ulozi kapetana Jacka Sparrowa!

0
180
Johhny Deep više ne glumi u Piratima sa Kariba
Photo: instagram @mrnintendofan

Deppov loš izgled i problemi s alkoholom već duže vreme zabrinjavaju njegove fanove. Johhny Depp izbačen je iz postave planetarno popularnih Pirata s Kariba i u novom nastavku više ga nećemo gledati u ulozi kapetana Jacka Sparrowa, prenosi Dailymail. Ovu informaciju u javnost je plasirao scenarista Stuart Beattie.

“Mislim da je odradio sjajan posao. Očigledno se poistovetio s ulogom, učinio je svojom i ona mu je donela najveću slavu”, rekao je. Depp je kapetana Jacka Sparrowa glumio u svih pet nastavaka u poslednih 15 godina, a zadnji put se pojavio u nastavku Salzarova osveta koji je imao najmanju zaradu.

Za Deppa se u poslednje vreme vežu razne afere. Nakon problematičnog razvoda od Amber Heard koja ga je optužila za zlostavljanje i probleme s alkoholom, fanove je ovog leta zabrinuo i njegov loš izgled kao i drastičan gubitak kilograma. Ali, to nije sve. Pod uticajem alkohola ovo leto prijatelju je platio da ga udara u jednom noćnom klubu.

Nasilnim se pokazao i na snimanju filma Labirint kada je nasrnuo na menadžera i počeo da ga udara u rebra, a ostatak ekipe jedva ih je razdvojio.

Ako je suditi po izjavi jednog od svedoka, slavni glumac na set je došao vidno pijan, a menadžeru je ponudio novac da ga udari vičući: “Udari me ako smeš, evo ti 100.000 dolara”. Depp je navodno poludeo jer mu gradske vlasti nisu dopustile da snima na ulici još dodatnih pola sata!

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde