Rockstar Games je po prvi put spomenuo GTA 6 ali uz prizvuk politike

Izjavu koju je dao Dan Houser zvuči kao da je Rockstar započeo da radi na novom GTA, ali po svoj prilici igra neće biti puštena dok je Trump u Beloj kući!

0
213
GTA VI video igra

Osnivač Rockstar-a i glavni pisac Dan Houser rekao je da je „zahvalan“ što ne pušta Grand Theft Auto VI dok je Donald Trump predsednik Sjedinjenih Američkih Država.

“ Stvarno je nejasno šta bi uopšte sa njom i uradili, a kamoli kako bi ljudi reagovali na igru koju napravimo „, rekao je Houser u intervjuu za magazin GK.

“ Snažna liberalna progresija i intenzivna konzervativnost su vrlo militantni i vrlo agresivni. To je zastrašujuće, ali je u isto vreme i čudno, jer ipak se oboje pojavljuju povremeno kako bi se kretali prema apsurdu. Te razloge je teško objasniti i opisati naročito kroz satiru. Neke od stvari koje vidite su izvan satire. Zastarelo bi u roku od dva minuta, jer sve se tako brzo menja.“

GTA V je prvi put objavljen 2013. godine, tokom prve godine drugog mandata Baraka Obame kao predsednika SAD. Tokom godina mnogi su istakli da je priča propraćena satirom u GTA V postala stvarnost današnih dana, a komentari Huser-a su slični onima koje su napravili mnogi komičari.

gta 5 video igraOno što je zanimljivo su komentari šta je to što bi se podrazumevalo u novom GTA-u. Ovo je prvi put da je Rockstar ikada komentarisao mogućnost nove igre i Houser je shvaćen bukvalno, a to podrazumeva da nisu započeli rad na bilo čemu osim tehnološke osnove. Činjenica je da se GTA V još uvek prodaje izuzetno dobro i retko je ikada van top 10 čak i u ovom trenutku. Za koji dan izlazi Red Dead Redemption II tako da nam sledi nova rang lista top 10 video igara.

 

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde