Red Dead Redemption 2 izlazi za samo 9 dana i u njemu ima čak 700 različitih glasova glumaca

Osnivač Rockstar Gamesa Dan Houser dao je redak intervju u kojem je otkrio kako Red Dead Redemption 2 ima čak pet sati izrezanog sadržaja!

0
539
red dead redemption 2 srbija video igra

Red Dead Redemption 2 izlazi za manje od dve nedelje, ali do sada možete videti tek nekoliko trejlera za igru koja je rađena sedam godina, dok još manje intervjua sa stvaraocima.

Rockstar Games uvek izbegavaju medijsko eksponiranje, dok pravi fanovi ove kompanije znaju da braća Dan i Sam Houser, nikada se nisu slikali u javnosti zajedno. Ali Dan Houser je dao intervju za Vulture, web sajt New York magazina, u kojem otkriva niz novih detalja o igri.

Mnogo toga u Red Dead Redemption 2 se odnosi na količinu dijaloga i glasova glumaca u igri, ali možda je najvažnija informacija da je igra čak 60 sati duga. Iako je i dalje nejasno da li je to sve ili samo ono što je potrebno da bi se završila glavna priča.

Očigledno je da je igra trajala 65 sati, ali je morala da bude smanjena za nekoliko misija za koje je Huser smatrao da nisu bile preko potrebne. Red Dead Redemption 2 je impresivan u brojkama a činjenica koja to potkrepljuje je da scenario za glavnu priču ima 2000 stranica, čak i mnogi karakteri „ne-igrači“ imaju skripte koje su obima 80 stranica.

To je zahtevalo 1.200 glumaca, od kojih je 700 imalo dijalog u RDR2. Prema Houser-u, Rockstar Games je „miljama unaokolo“ najveći poslodavac glumaca u New Yorku, a sama igra ima 300.000 animacija i 500.000 linija dijaloga – što je zahtevalo 2.200 radnih dana za snimanje kretanja aktera video igre.

Red dead redemption 2 opis igre

Poliranje, presnimavanje i re-editovanje video igre koje je moralo da bude urađeno je ogromno. „Radili smo 100 sati nedeljno, nekoliko puta u 2018. godini“, kaže Dan. „Čak i za svaki RDR2 trejler ili reklamu smo verovatno napravili 70 verzija, dok su urednici napravili nekoliko stotina. Sem i ja uvek damo mnogo predloga, kao i drugi članovi tima. “

Rezultat ovih napornih radova, kaže Dan, jeste „ovo besprekorno iskustvo prirodnog osećaja u svetu koji se čini nerealno stvarnim je ujedno naše odavanje počasti američkom ruralnom životu Divljeg zapada. Red Dead redemption 2 je veliki četvorodimenzionalni mozaik u kojem je četvrta dimenzija vreme u kojem se svet odvija oko vas, zavisno od onoga šta radite. “

computerland logo

ComputerLand BIG
TC BIG Fashion Višnjička 84 lok. 018A
big@computerland.rs
063/377-200
Radno vreme:
Svakim danom 10:00 – 22:00

ComputerLand Pašino Brd
TC Pašino brdo, Bačvanska 21
pasino.brdo@computerland.rs
011/28-51-740
Radno vreme:
Prodavnica: Ponedeljak – Četvrtak 09:00 – 20:00 Petak 09:00 – 21:00

Takođe ovaj fenomenalni naslov možete poručiti i preko web shopa www.computerlandshop.rs i dobiti ga na kućnu adresu!

 

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde