Recenzija video igrice: One Piece: World Seeker

Prođite kroz avanturu u svetu One Piece-a sa vašim omiljenim piratom Monkey D. Luffyjem i doživite nezaboravno iskustvo na vašoj omiljenoj gejming platformi.

0
1356
One Piece World Seeker Trendy ComputerLand 1

One Piece: World Seeker je igrica koja će promeniti vaše vidike.

One Piece je jedna od najdugovečnijih franšiza koju ljudi i dalje rado gledaju kao crtani film i čitaju kao strip. Sa više od 900 poglavlja mange i više od 800 anime epizoda, sa sjajnim likovima i neobičnim svetom, stalno će vas nešto vući nazad ka One Piece-u.

One Piece je fenomenalna video igra, gde gotovo nikad ne znate kada će se dogoditi čuveni Dragon Ball FighterZ trenutak. One Piece: World Seeker je revolucionarna igra čija priča se vezuje Luffy i ostatak Straw Hat ekipe. Najbolji deo One Piece:World Seeker je njegova iznenađujuće jaka naracija. Originalna priča i upadljivi propratni događaji, koji je napisao sam Eiichiro Oda, donosi dva nova lika i uzbudljivu akciju za Luffy i njegovu ekipu.

One Piece: World Seeker – Mapa i tema igrice

Stvari u video igricu počinju tako što padate na Prison Island. Luffy i ostatak njegove ekipe nalaze se ovde u potrazi za legendarnim blagom, za koje kažu da se nalazi unutar leteće tvrđave na ovom ostrvu. Ali, stvari vrlo brzo kreću „nizbrdo“ jer se ispostavlja da je to blago potpunu promašaj. Sve je zapravo bila je zamka koju je organizovao upravnik zatvora, Isaac. Za vreme bekstva, heroji i junaci naše igrice se odvajaju i bivaju upleteni u zaveru koja uključuje prepoznatljive gusare i mornare iz Luffyjeve prošlosti. Ali sve konce u rukama držo Isaac.

Luffy se ujedinjuje sa vođom lokalne antiratne grupe koji se zove Jeanne. Upravo je borba između pobornika i protivnika mornarskih ostrvljana – kao i one između Jeanne i Isaac-a – žarišna tačka cele priče One Piece: World Seeker.

Mapa i otvoreni svet Prison Island-a zasniva se uglavnom na seoskim područjima i malim selima. Međutim, postoji i jedan veliki glavni grad. Dosta ćete trčati napred i nazad kroz ovu mapu. Okosnicu igrice čine dva tipa misije: skupiti određene predmete ili prebiti gomilu slučajnih mornara i gusara. Usput ćete nailaziti na dodatne prepreke kako biste ostvarili cilj svoje misije.

Stablo veština – u ponudi su nove sposobnosti

Luffy može da menja dva borbena stava. Moć „Observation Haki-ja“ se fokusira na izbegavanje udaraca i brze udarce, dok se moć „Armament Haki-ja“ bazira na spore i snažne udarce.Kasnije dobijate i pristup Luffy Gear Fourth transformaciji. Možete koristiti bilo koji način u borbi. Oklopni ili letećih neprijatelje bi mogli da vas nateraju da koristite neke dalekosežne napade. Međutim, u daljem toku igre, u osnovi, možete koristiti „punch“ dugme dok ne pobedite svoje neprijatelje.

Stablo veština vam nudi nekoliko novih sposobnosti kao što je Gum Gum Bazooka. Važno je da, dok igrate ovu igricu, u potpunosti apgrejdujete, odnosno nadogradite svoje raketne i NLO veštine što pre, jer u suprotnom možete imati velikih problema pri obilaženju ostrva. Prelazak ove mape, odnosno ostrva može bitri poprilično zabavno kada nadogradite svoju raketnu sposobnost. Možete lansirati sebe prilično daleko, a naročito interesantn deo je kada želite da sletite tačno tamo gde želite ili da se zadržite u vazduhu jako dugo. U većini slučajeva Steele City je prožet mornarskim snajperima koji mogu lako da vas izbace iz vazduha. Monkey D. Luffy je odličan lik i karakter, ali One Piece nikada nije bio samo o njemu.

One piece: World Seeker – Straw Hat ekipa

One Piece World Seeker Trendy ComputerLand 3World Seeker je mogao imati mnogo više koristi od istraživanja i nadogradnje ostalih elemenata igrice i cele Straw Hat ekipe. Može se igrati sa svakim od članove ove ekipe, ali među glavnim „batinašima“ izdvajaju se svakako Luffy, Zoro i Sanji. Ostali članovi ekipe nisu toliko istaknuti.

Postoji nekoliko sporednih zadataka čije priča se zasniva na meštanima koji pogrešno smatraju da je Brook duh, dok se drugi dodatni zadaci temelje na šali koja se odnosi Zoro-u – liku koji ne ume baš najbolje da se snađe u prostoru. Osim ovih zapaženih trenutaka, drugi članovi Straw Hat-a pojavljuju se samo na kratke momente zahtevajući samo neke stvari od vas. Ovde možemo izuzeti Sanji-ja koji može pošalje druge članove Straw Hat posade da sakupljaju određene resurse i Franky-ja i Usoppa koji će vam pomoći oko pravljenja stvari

One Piece: World Seeker igrica ima vrhunsku i dobro realizovanu priču u kojoj će njeni fanovi i ljubitelji svakako uživati. Talentovani glumci koji daju glasove Straw Hat ekipi i sjajni vizuali čine ovu igricu dodatno uzbudljivom.

One Piece: World Seeker možete poručiti preko web shopa www.computerlandshop.rs i dobiti je na kućnu adresu ili posetiti neku od prodavnica Computerlanda i kupiti je odmah!

computerland logo

ComputerLand BIG
TC BIG Fashion Višnjička 84 lok. 018A
big@computerland.rs
063/377-200
Radno vreme:
Svakim danom 10:00 – 22:00

ComputerLand Pašino Brd
TC Pašino brdo, Bačvanska 21
pasino.brdo@computerland.rs
011/28-51-740
Radno vreme:
Prodavnica: Ponedeljak – Četvrtak 09:00 – 20:00 Petak 09:00 – 21:00

 

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde