Call of Duty: Black Ops 4 – Igra koju smo s pravom nestrpljivo iščekivali

Iako se sam gameplay bazira na timskoj igri i pravljenju dobrih strategija, Black Ops 4 se prilagođava vašem stilu igre. Ako ste više u gerila modu i ne želite da sarađujete sa saveznicima da biste ostvarili zajednički cilj, jednostavno nemojte!

0
1458
Black Ops 4 video igra
Photo: Promo

Call of Duty Black Ops 4 je počeo sa prodajom 12. oktobra kada je ujedno Computerland organizovao i promociju ove video igrice koja se sa nestrpljenjem očekivala. Promocija je održana u Arena 1 Paintball klubu gde su pripadnici medija ali i zaljubljenici ove igrice mogli da probaju najnoviji naslov ali i da učestvuju u jednom pravom malom ratu uz paintball i softball oružje.

Trendy portal je bio na licu mesta i naravno nismo mogli a da ne probamo ovu pucačinu za koj vam možemo reći iz prve ruke da nas je oduševila. Definitivno jedan od naslova koji će nam kontrolere držati prikovane za ruke mesecima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Ukoliko niste bili sa nama večeras na promociji BO4, pogledajte kakva je atmosfera bila u Arena paintball klubu 😀 Pored tog što ste mogli da isprobate najnoviji Call of Duty Black Ops 4 takođe ste mogli da se okušate u realnoj pucačini protiv živih neprijatelja 😎😎 Kao i uvek Computerland je spremio poklone za one koji su bili sa nama večeras a bilo je i klope i pića 🤗 Pratite nas i očekuje vas uskoro još jedna fantastična promocija 😁 Pored naših radnji u T.C. BIGFashion i T.C. Pašino Brdo u Beogradu, BO4 možete poručiti odmah i preko našeg sajta 👇 ——————————————- www.computerlandshop.rs ——————————————- #bo4 #bo4zombies #bo4beta #callofdutybo4 #callofduty #zombies #blackops4 #blackops #activision #srbija #beograd #paintball #softball #gejmer #gemeri #gamer #xboxone #ps4 #pcgames #videoigre #videoigra #igrica #pucačina

Објава коју дели ComputerLand (@computerlandshop.rs) дана

Black Ops 4 – Gomila neprijatelja, zombija i savršene grafike

Jedno od najvećih iznenađenja koja nam je Treyarch priredio ove godine je svakako izjava da Black Ops 4 neće imati kampanju. To je verovatno razočaralo veliki broj fanova Call of Duty serijala širom sveta, ali je to zapravo bio dobro promišljen potez.

Naime, priča je uvek postojala u nekoj formi u svim Call of Duty igrama, ali je retko bila u glavnom fokusu. Najveći broj igrača samo preleti preko kampanje, bilo da je ona dobra ili ne, i uputi se u dobro poznate multiplayer vode.

Black Ops 4 video igra
Photo: Promo

Resurse koje su uštedeli ove godine ukidajući pomenuti segment su iskoristili u razvitak raznih drugih modova među kojima je najambiciozniji svakako Blackout. Zahvaljujući tome, ono što smo dobili u Black Ops 4 je eksperimentalno, intrigantno putovanje u kojem će igrači sigurno da uživaju. Evo koje to modove možete da očekujete u najnovijoj Call of Duty igri.

Blackout – Battle Royale na malo drugačiji način

Naravno da kada se pomene Battle Royale mod, svi uvek pomisle prvo na Fortnite ili PUBG. Samim tim, kako neka nova igra može da se bori sa reputacijom ovako legendarnih ostvarenja? Treyarch je svakako uložio dovoljnu količinu resursa (čitaj novca) i odvojio dovoljno vremena da napravi nešto što će moći da parira pomenutim naslovima.

Black ops 4 igrica
Photo: Promo

Ne možemo da kažemo da je Blackout nešto posebno inovativan ili revolucionaran. Neki aspekti se jednostavno podrazumevaju kada je Battle Royale u pitanju i Blackout ispunjava sve uslove. Na početku igre, 88 igrača skače iz aviona i bira početnu poziciju. Kako vreme prolazi, mapa se polako sužava i igrači koji žele da pobede moraju da ostanu u sve manjem krugu. Sva oprema koja im je potrebna da se reše protivnika se nalazi raštrkana po mapi.

Kao i u većini CoD naslova, borba na blizinu je i ovde u glavnom fokusu, a ogromne mape pružaju dosta prostora za manevrisanje. Igračima koji su se već navikli na igre kao što je PUBG, sve ovo će izgledati poprilično poznato, a opet nekako sveže pošto je u pitanju legendarni CoD.

Multiplayer mečevi – Uvek najpopularniji

Kvalitet svake CoD igre se meri po popularnosti njenog multiplayera. Call of Duty je još od prve igre bio fokusiran na ovaj mod, tako da je sasvim logično da se tu najviše i ulaže. Pre par godina, Black Ops 3 je uveo neke bitne promene u ovaj mod, uključivšti sistem dinamičnog kreatanja i takozvane „Specijaiste“ koji imaju različite sposobnosti i samim tim, specifičan gejmplej. Ta fluidnost tokom kretanja je ostala i ovom delu, tako da ćete imati osećaj da akcija ne prestaje od trenutka kada počne meč.

call of duty bo4 recenzija
Photo: Promo

S obzirom na važnost ovih Specijalista u igri i činjenice da postoje detaljni tutorijali za sve njih, ovaj multiplayer pomalo podseća na MOBA igre. Treyarch je svakako uložio mnogo vremena kako bi osigurao uravnotežene i zanimljive likove koji će doprineti raznovrsnosti svakog meča.

Iako se sam gameplay bazira na timskoj igri i pravljenju dobrih strategija, Black Ops 4 se prilagođava vašem stilu igre. Ako ste više u gerila modu i ne želite da sarađujete sa saveznicima da biste ostvarili zajednički cilj, jednostavno nemojte. CoD uvek podržava i samostalnu igru.

Black Ops 4 video igra
Photo: Promo

Zombies – Mod bez kojeg se ne može

Zombiji ne prestaju da budu popularni u svetu video igara. Treyarch studio je uveo Zombies mod u CoD svet još 2008. sa World at War igrom. Ovaj mod je postao toliko popularan da je čak prevazišao i osnovnu igru. Na kraju krajeva, ima li šta boljeg od svetskog rata i najezde zombija u isto vreme? Na početku je to bio samo običan survival mod koji je pružao beskonačnu najezdu zombija raznih nacionalnosti. Vremenom, ovaj mod se razvio u svoju priču koja je zabavnija od klasičnih kampanja.

Black Ops 4 Zombies mode
Photo: Promo

U Black Ops 4 imate izbor od četiri nova lika. U samoj srži, ovaj mod se vratio svojim korenima. I dalje morate da se borite sa poludelim zombijima koji napadaju do iznemoglosti, a svakim ubistvom zarađujete poene koji vam dozvoljavaju da poboljšate opremu. U ovom delu, imaćete priliku da sve prilagodite vašem stilu igre, jer je studio uneo neverovatan broj podešavanja.

Poboljšajte vaše oružje, iskoristite napitke koji vam daju kratkoročni boost, nabavite masivan malj kojim možete da sravnite grupe zombija, ili izlečite povređenog saborca magičnim štapovima. U svakom slučaju, akcija nikad ne prestaje, a ubijanje ovih neživih stvorenja nikad ne može da dosadi.

Zaključak o Black Ops 4

Iako Black Ops 4 ima još mnogo toga da ponudi, u ovoj recenziji smo se osvrnuli na neke najbitnije karakteristike i utvrdili da je i posle svih ovih godina CoD i dalje veoma zabavan. Čak i bez klasične kampanje, Black Ops 4 nudi pregršt sadržaja koji će vas zalepiti za ekran i pružiti vam stari dobar osećaj. Sasvim smo sigurni da se nećete pokajati.

Call of Duty Black Ops 4 video igru možete kupiti u nekoj od radnji Computerland-a. Igra je dostupna za PCPlaystation4 XBOX ONE.

computerland logo

ComputerLand BIG
TC BIG Fashion Višnjička 84 lok. 018A
big@computerland.rs
063/377-200
Radno vreme:
Svakim danom 10:00 – 22:00

ComputerLand Pašino Brd
TC Pašino brdo, Bačvanska 21
pasino.brdo@computerland.rs
011/28-51-740
Radno vreme:
Prodavnica: Ponedeljak – Četvrtak 09:00 – 20:00 Petak 09:00 – 21:00

Takođe ovaj fenomenalni naslov možete poručiti i preko web shopa www.computerlandshop.rs i dobiti ga na kućnu adresu!
Kako smo se proveli na promociji možete pogledati u našoj galeriji 🙂

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde