Anđelka, Maca, Joka i ostali likovi osvajaju publiku širom regiona

Režiju ove interaktivne savremene komedije, u kojoj se popularna glumica Anđelka Prpić pojavljuje u 12 različitih uloga, potpisuje muzičar i glumac Branko Đurić Đura dok je dramski tekst napisao jedan od najboljih srpskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević!

0
3910
Anđelka Prpić Šta me snađe
Photo: Instagram screenshot @andjelkap

Anđelka Prpić nas je posle popularne serije „Andrija i Anđelka“ opet osvojila svojim šarmom i duhovitošću u monodrami „Šta me snađe“.

Brojne predstave se igraju širom regiona, a u Beogradu Anđelku su gledaoci mogli poslednji put da vide 11.10. u Akademiji 28, dok novosađani imaju šansu da uživaju u ovoj predstavi 14.10. u Srpskom narodnom pozorištu.

Kako je svojevremeno izjavila na promociji povodom premijere predstave: – Nema tu neke preterano egzotične priče. Jednostavno sam kao neko ko je dosad radio serije i TV projekte, poželela da „upoznam svoju publiku“, a predstava je za mene oduvek bila i san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih sledimo, a razlika između sna i pustolovine je što sam se usudila da kažem „da“ izazovu. Tada sam i okupila profesionalce u svom poslu, da „šteta bude što manja“, Anđelka je rekla da je iza nje stala producentska kuća Ganeta Pecikoze.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Danijel Novakovic (@danijel.novakovic) дана

Predstava „Šta me snađe“ nije monodrama nego kombinacija televizijske i pozorišne predstave. Anđelka Prpić pored standardnog lika Joke, glumi još 11 likova koji su snimljeni i sa kojima ona ima „interakciju“.

Harizmatična Anđelka, u predstavi „Šta me snađe“ igra tridesetdvogodišnju bankarku Jovanku Joku Jakovljević. Joka je ambicozna žena koja gradi karijeru kako ume i zna u surovom korporativnom svetu. Međutim njena karijera je pred pitanjem kada se nađe pred dilemom –  čast i bračna vernost ili uspon u karijeri?

Međutim takva dilema je težak izazov za nju samu da razreši pa joj pomaže čitava plejada likova stvarajući još veću konfuziju u njenoj glavi (koja nije baš bistrica). Da bi priča bilo još komplikovanija i smešnija tu je i direktorov sin koji se trudi da uđe u njen…svet.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Monodrama “Šta me snađe?“ i urnebesno smiješna Andjelka 6. travnja u Hd Kosači do suza je nasmijala Mostarce 😀🎭 #stamesnadje#andjelkaprpic#andrijaiandjelka#monodrama#kosaca#🎭😀🔝

Објава коју дели HD Herceg Stjepan Kosača (@hd_herceg_stjepan_kosaca) дана

Predstava „Šta me snađe?“ nije klasična monodrama, nije ni stand – up, već se može najbliže opisati kao jedna interaktivna savremena komedija koja zabavlja gledaoce na urenebesan način. U predstavi Anđelka demonstrira svoj poseban talenat koji pokazuje kroz celu lepezu šarmantnih karakterističnih likova koji plene pažnju tokom predstave od početka do kraja.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde