Premijerno izvedena interaktivna predstava In his Mind (Igra uma)

Intrigantna, mistična, uzbudljiva, provokativna, interaktivna predstava o najozloglašenijem serijskom ubici u istoriji - Džeku Trboseku, ''In His Mind'' (''Igra uma'') premijerno je izvedena u staroj kući na Vračaru, na adresi Đorđa Vajferta 5, u režiji Džordana Parksa.

0
1059
In his mind predstava
foto: Srđan Bosnić

Inspirisana  popularnim njujorškim interaktivnim teatrima, ova predstava  beogradskoj publici pruža priliku da doživi i iskusi nešto drugačije i da učestvuje aktivno kroz celu priču, na više načina.

Publika se tokom predstave kretala po kući kroz sobe na tri nivoa i pratila glumce i glumice, i na nesvakidašnji i misteriozan način svedočila agresivnoj i brutalnoj prirodi Džeka Trboseka, a sve kroz priču i moderan ples. Svako od posetilaca doživljava jedinstveno iskustvo, kojem će jedino oni prisustvovati i to je ono što ovu predstavu, između ostalog, razlikuje od klasičnog teatra. 

In his mind predstava
foto: Srđan Bosnić

Zbog specifičnog ambijenta, predstavi može prisustvovati najviše 15 ljudi tokom jednog izvođenja, što doprinosi dodatnom osećaju intimnosti i probijanju četvrtog zida. A zbog trenutne situacije sa korona virusom, organizator se pridržavao svih propisanih mera, tako da su svi glumci nosili maske, ali su maske bile obavezne i za sve prisutne u publici.

“In His Mind“ (“Igra uma“ ) je nova atrakcija u kulturnoj ponudi Beograda, a od danas će se igrati 4 puta nedeljno u tri različita termina. 

Više informacija šaljem u prilogu kao i nekoliko fotografija čiji je autor Srđan Bosnić.

Karte se mogu rezervisati na sajtu: 

https://inhismind.net/informacije-rezervacije

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde