Isprobajte novi Battle Royale mod u COD: Black Ops 4 na nedelju dana

Iz Activisiona su najavili prvo besplatno isprobavanje nove Call of Duty igre. Doduše, isprobavanje se odnosi samo na Battle Royale mod pod imenom Blackout.

0
901
black ops 4 blackout
Photo: Promo

Iako veliki broj igara danas pravi svoje battle royale modove, retko koji može ozbiljnije da uzdrma pionire ovog žanra – Fortnite i PUBG. Poznata franšiza Call of Duty je rešila da se uključi u nadmetanje i predstavi svoj mod pod nazivom Blackout. Kako bi promovisao ovaj svoj pokušaj, Activision je rešio da privuče igrače i dozvoli im da isprobaju battle royale mod besplatno na nedelju dana. Ova promocija počinje 17. januara, a trajaće do 24. januara, tako da nemojte da propustite ovu šansu.

Ova promocija se odnosi na sve tri verzije igre: za PC, PS4 i Xbox One. Za sada nije poznato da li će vlasnicima konzola za igranje biti potrebne aktivne pretplate na PS Plus i Xbox Live. Međutim, s obzirom da je Blackout orijentisan isključivo na multiplayer, računajte da će pretplate verovatno biti preduslov za druženje u obračunima sa 99 ostalih igrača.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde