Neverovatno! Tom Cruise izgleda identično nakon 32 godine na setu za Top Gun: Maverick

Čuveni holivudski glumac ponovo dolazi na velike ekrane kao Maverick u nastavku svetskog hita koji je najavljen za 2019. godinu! Pored toga što smo oduševljeni novim nastavkom ne možemo da ne primetimo da on i posle 32 godine izgleda gotovo identično!

0
2497
tom cruise ponovo top gun mladolik
Photo: Instagram screenshot @tomcruisebrasil
Tom Cruise je postao poznat ulogom u filmu Top Gun u kojem je bio pilot američkog lovca na obuci. Nema potrebe da vam pišemo o tom filmu jer bi nam gotovo bilo neverovatno da ima još uvek nekoga da ga nije pogledao i da ne zna čuvenu rečenicu iz tog holivudskog ostvarenja „I feel the need for speed“.

Ovih dana je glumac, koji sada ima 56 godina, snimljen kako vozi motor marke Kawasaki Ninja Carbon vredan 30.000 eura, oko Coronado mornaričke baze. Svi znamo da je i u prvom delu filma Maverick vozio isto Kawasaki koji je mnogima ostao simbol brzine i sada nakog 32 godine od prikazivanja tog mega hita.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nerd Informants (@nerdinformants) дана

Zvezda filma „Rain man“ je slavu stekao kao Pete „Maverick“ Mitchell još 1986. godine, ali ove nedelje na setu filma Top Gun: Maverick je dokazao da je što se tiče starenja za njega vreme stalo (ili bar drastično usporilo).

Glumac izgleda tako cool u svojoj ikoničnoj pilotskoj jakni Aviator, dok nas podseća na stare dane njegove slave.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⭐Rusty⭐ (@rusty_allen) дана

Smejući se i zbijajući šale sa svojim timom između snimanja, Tom je svakog trenutka na setu izgledao presrećno u ulozi Mavericka, posle toliko godina.

Tom je otkrio da se nastavak filma snima još u junu, kada je podelio prvu promotivnu fotografiju na društvenim mrežama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@warning_hotgases је поделио/ла објаву дана

Izgleda gotovo identično kao i u originalnom filmu, u čuvenoj pilotskoj jakni i Ray Ban naočarima.

Novi film će biti postavljen u svet tehnologije dronova i aviona lovaca pete generacije, zajedno s pričom o kraju bliske borbe u vazduhu, čuvenog dogfighting-a.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rubén Gómez (@ksd_girona) дана

U prvom delu filma pored Tom Cruisa jednu od glavnih uloga je imala i Kelly McGillis koja se posle filma slabo pojavljivala na velikim ekranima a zadnjih godina je gotovo i nestala iz javnosti. Kada su je pitali da li bi volela da glumi u filmu odgovorila je sa „Da, naravno“ međutim nje na setu za sada nema.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Z-ONE ZEGEN (@zonezegen) дана

U  prvom delu nas je sve oduševila i pesma „Take My Breath Away“ koju je napsao Giorgio Moroder i Tom Whitlock, a izveo ju je bend Berlin. Ova pesma dobila je Oskara za Najboju pesmu kao i Zlatnog globusa za Najbolju originalnu pesmu 1986. godine.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde