Šesti nastavak filma „Nemoguća misija“ za dva dana zaradio 61 milion dolara

Tom Kruz je ponovo bio izvanredan i odigrao je još jednu maestralnu ulogu Itana Hanta!

0
510
nemoguca misija 6

Šesti film serijala „Nemoguća misija“, u kome Tom Kruz i dalje izvodi neke od najkomplikovanijih kaskaderskih scena, dobro je počeo. Za samo dva dana prikazivanja uspeo je da zaradi 61 milion dolara.

„Nemoguća misija“ je jedan od retkih blokbastera koji se prodaje upravo zahvaljujući zvezdi Tomu Kruzu, a ne brendu poput Marvela ili „Ratova zvezda“, piše Bussines Insider.

You won’t want to miss this. The “jaw-dropping” #MissionImpossible Fallout is in cinemas July 25.

Објава коју дели Mission Impossible UK (@missionimpossibleuk) дана

Kruz i njegovi podvizi ovog vikenda su se studiju odlično isplatili jer je za samo dva dana nastavak filma „Nemoguća misija – Raspad sistema“ uspeo da zaradi 61,5 miliona dolara. To je čak četiri puta više od drugoplasiranog filma „Mamma Mia! Here We Go Again“, koji je tokom vikenda zaradio 15 miliona.

“ ‘Paramount’ je napravio majstorski posao stavljajući Kruza u centar njihove marketinške kampanje i publiciteta za šesti nastavak ‘Nemoguća misija – Raspad sistema'“, rekao je Pol Dergarabedijan, viši analitičar za Komskor.

Solomon Lane is coming for you. #MissionImpossible Fallout is out now.

Објава коју дели Mission Impossible UK (@missionimpossibleuk) дана

„To se pokazalo kao dobar potez jer je poslednji nastavak filma koji je postao jedan od najpopularnijih i najdugoročnijih akcionih franšiza svih vremena“, dodao je on.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde