Šlepanje vozila iz Rumunije

Niko od nas ne želi da razmišlja o potencijalnim problemima sa automobilom dok smo na putu ka željenoj destinaciji. Ipak, to je neizbežno! Kako bismo predupredili neprijatne situacije, o njima moramo razmišljati unapred. Stoga se u našem telefonskom imeniku mora pronaći broj pouzdane šlep službe.

0
416
Šlepanje vozila iz Rumunije

Šlepanje vozila iz Rumunije je kompleksan zadatak koji bi uvek i u svakoj situaciji trebalo prepustiti profesionalcima.

S obzirom na to da je u jeku sezona godišnjih odmora i letovanja, većina ljudi planira svoje putovanje u inostranstvo. Kako se većina nas odlučuje za prevoz u sopstvenoj režiji, što zbog udobnosti, tako i zbog sigurnosti, o nekim stvarima je potrebno posebno voditi računa. Bilo da krećete na duže putovanje kolima do brdovite Austrije ili na kraće, do susedne Rumunije, trebalo bi da obratite pažnju na to šta ćete spakovati, koliko stvari nosite sa sobom, na dokumentaciju za prelazak granice, ali i o drugim stvarima. Tako bi se na vreme trebalo raspitati o uslugama koje nudi šlep služba u koju imate poverenje.

Niko od nas ne želi da razmišlja o potencijalnim problemima sa automobilom dok smo na putu ka željenoj destinaciji. Ipak, to je neizbežno! Kako bismo predupredili neprijatne situacije, o njima moramo razmišljati unapred. Stoga se u našem telefonskom imeniku mora pronaći broj pouzdane šlep službe.

Određene situacije u saobraćaju, kao što je probušena guma, prazan akumulator ili veća havarija, ne mogu se predvideti. Zato je važno spremno reagovati.

Šlepanje vozila iz RumunijeU kojim situacijama bi u inostranstvu trebalo pozvati šlep službu otkrivamo vam u narednim redovima.

Šlepanje vozila iz Rumunije – Probušena guma

Probušena gume je jedna od najčešćih situacija u saobraćaju sa kojom će se susresti većina vozača. Iako nezgodna, ova situacija se može rešiti veoma brzo i jednostavno.

Jednostavno, postavićete rezervni točak i nastaviti vožnju, zar ne? Ali, šta ako sa sobom niste poneli rezervni točak? Šta ako ne posedujete adekvatnu opremu uz pomoć koje biste zamenili gumu? I na kraju, šta ako ne umete da zamenite gumu?

U svim ovim situacijama je najbolje rešenje pozvati profesionalan tim šlep službe. S obzirom na to da je Rumunija država koja se graniči sa nama, preporučujemo da pozovete domaću šlep službu, kako bi vam se ukazala adekvatna i brza pomoć. Naravno, pozovite šlep službu kojoj u potpunosti verujete i u čiji ste se kvalitet usluga uverili.

Šlep služba u najkraćem vremenskom roku izlazi na teren i pomaže vam da zamenite gumu ili vrši šlepanje vašeg vozila do obližnjeg servisa, kako bi se ova procedura mogla obaviti.

U slučaju probušene gume na nepoznatom putu u stranoj državi, veoma je važno da ostanete pribrani i ne paničite. Pre svega, postavite sigurnosni trougao, kako biste signalizirali drugim učesnicima u saobraćaju da je vaše vozilo u kvaru. Zatim sačekajte u svom vozilu da pomoć stigne.

Šlepanje vozila iz Rumunije u slučaju havarije

Još jedna od potencijalnih situacija u saobraćaju jeste ona najekstremnija – havarija vozila.

Nažalost, ovakva situacija se ne može predvideti. Ipak, ono što možete da uradite jeste da se uverite da su svi putnici u vozilu dobro. Nakon toga, izađite iz vozila i pozovite šlep službu. Ukoliko je vaše vozilo havarisano, najbolje je da pomoć šlep službe sačekate na bezbednom mestu.

Ukoliko se nalazite u urbanoj oblasti, posetite obližnji kafić, restoran ili motel, jer je ponekad neophodno i više sati čekati dok pomoć stigne. Kada se nalazite u inostranstvu, naročito u zemlji čiji jezik ne govorite, najbolje rešenje jeste pozivanje domaće šlep službe.

Šlep služba AS 011 u najkraćem vremenskom roku stiže do vas, bez obzira na to gde se nalazite. Ukoliko vaša destinacija za letovanje podrazumeva prolazak kroz Rumuniju, te se nađete u situaciji da vam je neophodna pomoć, šlep službu AS 011 uvek možete pozvati.

Šlepanje vozila iz RumunijeProfesionalan tim ove šlep službe iz Beograda će odmah po pozivu izaći na teren i ukazati vam pomoć. Bez obzira na to da li se radi o probušenoj gumi i naizgled bezazlenoj situaciji ili o ozbiljnijoj situaciji u saobraćaju, šlep služba AS 011 stoji vam na raspolaganju.