Fatalni zavodnik iza sebe ima četiri braka i mnoge turbulentne ljubavi

Frano Lasić ponosni je otac troje dece i iza sebe ima tri propala i četvrti, aktuelni brak. Smirio se uz lepu modnu dizajnerku iz Beograda Milenu a nekad je lomio srca - jedan brak je okončao nakon samo tri nedelje!

0
943
Franjo Lasić
Photo: Taraderm.com

Glumac Frano Lasić poznat je kao čovek bogate karijere, ali i impresivnog ljubavnog staža. Ako postoji Don Juan domaće scene, onda je to Lasić, kojeg već decenijama bije glas velikog zavodnika.

Pre neki dan proslavio je 64. rođendan pa je pravi trenutak da se osvrnemo na ljubavi i veze poznatog glumca. Njegov put krenuo je iz Dubrovnika, gde se školovao do studija, u početku je hteo da studira mašinstvo, ali ubrzo je shvatio da je gluma njegov poziv pa odlazi u SAD kako bi studirao glumu i produkciju.

Iako o privatnom životu ne priča, poznato je da Lasić iza sebe ima četiri braka, iz kojih ima troje dece.

Druga supruga, sredinom osamdesetih, postala je Ljiljana iz Beograda. Rekord u kratkim brakovima postavio je Lasić tako pre više od 30 godina. Naime, bračna idila trajala je tri nedelje, i od kada su se rastali nisu komunicirali. Puno duže potrajaće treća sreća.

Naime, devedesetih se Lasić venčao sa slovenskom manekenkom Živom Stupnik i s njom je dobio sina i ćerku. Razveli su se navodno zbog njegove nevernosti, ali ostali su u korektnim odnosima i nakon razvoda.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milena (@milena_lasic) дана

I kada su svi mislili da se Lasić više neće ženiti, da mu je nakon tri braka dosta svadbi – on je sve iznenadio! Oženio je mlađanu Beograđanku Milenu Matić. Iako ih deli 30 godina razlike, srećni su zajedno, i ne daju previše medijima da zaviruju u njihov privatni život.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milena (@milena_lasic) дана

Venčali su se 2015. godine u beogradskom restoranu ‘Klub književnika’, a poznato je i da se Lasićeva izabranica bavi modnim dizajnom. Pre nego su se venčali, proveli su dve godine u vezi. Nakon udaje uzela je njegovo prezime, a koliko se lepo zabavljaju u životu Milena ume da nam pokaže i na Instagramu.

Franjo Lasić taraderm kreme
Photo: Taraderm.com

Takođe ovih dana smo imali prilike da ga vidimo u reklami za poznati brend Taraderm koji prozvodi organske kreme po tradicionalnoj recepturi poreklom iz Kanade.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde