Charlie Sheen – Kontraverzni glumac čije priče i dalje potresaju Hollywood ali i šire

Njegova bivša supruga Denise Richards, ispričala je kako ga je jedne godine pozvala na veliku porodičnu večeru na koju je on doveo prostitutku.

0
1764
carli sin glumac
Foto: Screenshot Instagram

U Americi Dan zahvalnosti slovi za jedna od najvažnijih praznika u toj zemlji i skoro sve se podredi njemu. Tada slavni pokazuju svoje treze i raskalašne živote, ali je ovog puta javnost bila počašćena pričom iz života Charlieja Sheena, i to iz vremena kad je bio najzločestiji dečko u Hollywoodu, pa i šire.

Njegova bivša supruga Denise Richards, s kojom ima dvoje dece, ispričala je kako ga je jedne godine pozvala na veliku porodičnu večeru jer je pokušala da ima dobar odnos s njim zbog dece.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Denise Richards (@deniserichards) дана

„Došao je na večeru dok mu je u autu sedela prostitutka. Bojao se da mi to kaže. Bila sam u potpunom šoku, ali sam rekla da ću postaviti još jedan tanjir jer svi zaslužuju večeru na Dan zahvalnosti. Ostarila sam zbog njega, zbog takvih stvari koje mi je priređivao“, rekla je Denise.

Sheen je potvrdio njenu priču i za njega je sve to bilo prilično zabavno.

Inače, u poslednje vreme počeo je da rasprodaje svoju vrednu kolekciju vezanu za bejzbol.

Posednje stvari koje je stavio na online aukciju su iz njegovog filma „Major League“, od loptice sve do kape koju je nosio.

Osim toga, prodaje i stvari koje su pripadale legendarnim bejzbols igračima Babeu Ruthu i Donu Larsenu, kao i primerak knjige „Starac i more“ koji je potpisao autor Ernest Hemingway.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Charlie Sheen (@charliesheen) дана

Iako se nagađalo da je Sheenu očajnički potreban novac, on i njegov menadžer uveravaju kako to nije slučaj. Dapače, glumac je odbio pristojan honorar koji su mu nudili za učestvovanje u „Plesu za zvezdama“.

„Polaskan sam ponudom, ali imam dve leve noge i stvarno ne znam da plešem“, rekao je Charlie, a njegov je menadžer je objasnio i kako je dobio ponudu za novu tv seriju te da su pregovori u toku.

Sheen je živio raskalašenim životom prepunim droge i alkohola, ali i seksa i to nezaštićenog. Nakon godina ekscesa, otkaza, hapšenja pa čak i moždanog udara zbog prevelike količine kokaina, Sheen je 2015. skrušeno na televiziji priznao da je pre četiri godine saznao da je HIV pozitivan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@charlie.sheen.fanpage је поделио/ла објаву дана

Iako je prvo odbijao da prihvatiti dijagnozu i nastavio je da neuredno živi, nakon nekog vremena se smirio, krenuo redovno na terapije i počeo da živi urednim životom. Sad čak redovno vežba jogu i zdravo se hrani, a izjavio je kako želi da bude bolji čovjek zbog svoje dece.

Osim dve ćerke koje ima s Denise Richards, Sheen ima još jednu ćerku, dva sina i jednu unuku.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde