Zbog droge, alkohola i previše estetskih intervencija karijere su im uništene

Upropastili su se do kraja i sada izgledaju kao karikature. Uložili su milione, a hirurzi su ih unakazili definitvno. Karijera im je propala zbog toga što su odlučili da žele da izgledaju znatno mlađe nego što su zapravo.

0
495
plasticne operacije los ishod
Photo: Screenshot Instagram

Flynn Boyle propala zbog operacija

Mnogi su u Holivudu platili visoku cenu velikog broja plastičnih operacija, a medju njima je i Lara Flynn Boyle. Bila je zaista jedna od najepših holivudskih glumica, ali predivno lice propalo je zahvaljujući plastičnoj hirurgiji i filerima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Baron (@matthewbaronphoto) on

Sa svime je Lara preterala, a godine jednostavno ne može da prihvati. Izgleda poput ribe – operisala je nos, povećala usne, koristila previše botoksa, stavljala filere u obraze, podizala obrve, uradila facelifting. Zbog svega, izgleda kao karikatura, a u Holivudu više ne može da nađe anganžman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Better After 50 (@betterafter50) on

Versace se upropastila drogom i operacijama

Stravično loše izgleda i gospođa Donatella Versace. Ima 64 godine i zaista ih ne nosi dostojanstveno već izgleda otužno, kao da ih se strašno boji. Kada se devedesetih pojavila kao naslednica tragično ubijenog brata Giannija, Donatella je izgledala puno bolje, u korekcijama je bila umerenija pa joj je lice izgledalo zdravo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace) on

U novom veku jednostavno je počela da koristi sve blagodati estetske hirurgije i pretvorila se u izoperisanu ženu koja previše leži u solarijumu.

Rourke je definitvno doneo krivu odluku

Veliki Mickey Rourke imao je robusnu, jaku mušku energiju i isto takvo lice. Nažalost, sve je upropastio kada je došao na ideju da svoj izgled popravi. Rezultati su užasavajući, dugo je bio predmet sprdnje, a svoju karijeru tek je nedavno vratio na pravi put, onaj koji i zaslužuje glumac njegovog kalibra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pani Foxman (@panifoxman) on

Cobainova udovica se uništila sa svega 35 godina

Udovica Kurta Cobaina imala je uspešnu muzičku karijeru, čak je igrala i u filmu ‘Narodu protiv Larryja Flynta’, a onda je zbog droge, alkohola i estetskih intervencija – njena karijera propala. Nekoliko je puta pokušala da popravi štetu učinjenu faceliftom koji je svojevremeno uradila, ali rješenja nije bilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevermind (@kourtney_cobain) on

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde