UGG® predstavio je svoju petu globalnu kolekciju za sezonu proleće/leto 2019

Predstavljanje nove kolekcije učestvovali su kalifornijski glumci, uključujući i poznatog glumca McCaul Lombardija. Ovaj ikonični lifestyle brend nastavlja da slavi jedinstven stil kroz modele koji na pravi način naglašavaju duh i raznovrsnost UGG® brenda.

0
952
ugg kolekcija 2019

Prema rečima Andrea O`Donnella, Predsednika za Fashion&Style brendove, UGG Collective angažovao je kalifornijske fotografe, muzičare, glumce, umetnike, surfere i skejtere. Oni su dovoljno smeli, provokativni, slobodni, optimistični i realni, baš kao i UGG. Svake sezone brend angažuje individualce jedinstvenog karaktera i stava, koji kroz ličnu priču dele viziju brenda.

  • ugg kolekcija 2019McCaul Lombardija proslavila je uloga u čuvenom filmu „American Honey“. McCaul je zvezda u usponu koji je karijeru započeo ulogom u Sundance hitu „Patti Cake$“, dok će u filmu „Putty Hill“, koji režisira Matthew Porterfield, igrati glavnu ulogu zajedno sa Jim Belushijem.
  • Clementine Creevy je muzičar koji je sa 15 godina u svojoj sobi osnovao LA rock bend, Cherry Glazerr. Neumoljivo glasne, kompleksne i jedinstvene, pesme ovog benda na jasan način iskazuju njihov stav prema svetu.
  • Shawkat Sadeek Sanbar je muzičar koji vodi lokalnu muzičku scenu južne Kalifornije, kako bi pronašao nove načine za stvaranje muzike koja osnažuje ljude. Kada ne stvara muziku, Shavkat istražuje L.A. sa svojom devojkom Mikaelom Ann.
  • Mikaela Ann Kreuzberger je model iz LA-a koja obožava da peva, slika i jede ramen sa svojim momkom Shawkatom, kao i noćne provode sa prijateljima u Hollywood-u.
  • Jozie Furchgott Sourdiffe je umetnica koja voli slikanje, grafiku, tetoviranje, a takođe pravi nakit od smole. Fascinirana je jukstapozicijom ljudske kulture prema prirodnom svetu. Svoj rad koristi za društvene promene.
  • Levi Prairie je surfer rođen i odrastao u južnoj Kaliforniji, a oduvek je živeo u blizini okeana. U slobodno vreme, Levi zajedno sa bratom pravi daske za surf, svira gitaru u svom bendu „Distractor“ i putuje po svetu.

ugg kolekcija 2019UGG® brend svoju jedinstvenu kulturu nastavlja da slavi kroz UGG® Collective u kampanji za proleće-leto 2019. Za ovu kampanju izabrana su ikonična kalifornijska mesta. Od veličanstvenih planina i divljih šumskih predela, do bučnih gradova i mirnih mesta pored plaže, Kalifornija je raj koji okuplja ljude iz celog sveta. Za novu kampanju, UGG® i glumci putovali su širom države, pronalazeći lokacije u Oceanside Beach-u, San Diegu, Palm Springs-u i Joshua Tree-u, mestima koja savršeno predstavljaju kulturu brenda i Kalifornije.

ugg kolekcija 2019Kampanju brenda zabeležili su fotograf Frederic Auerbach i snimatelj Kauai Moliterno, a produkciju je uradila 3 Star Production pod rukovodstvom kreativne direktorke Jessice Wells. Kasting je uradio kasting director Shay Nielsen uz pomoć stiliste Kate Rut i Jen Patryn, frizera Nikki Providence i vizažisteKatey Denno. Lokacije su dekorisane uz pomoć prop stiliste Roberta Sumrella.

ugg kolekcija 2019The brand campaign was shot by photographer Frederic Auerbach and videographer Kauai Moliterno and produced by 3 Star Production under the creative direction of Jessica Wells.

ugg kolekcija 2019Odabrani modeli iz prolećne kolekcije brenda UGG mogu se kupiti u multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beorgadu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

 

 

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde