5 razloga zašto vaša venčanica izgleda jeftino

Većina dama za svoj najvažniji dan želi da izgleda najbolje moguće. Međutim, u toj želji veliki broj njih pretera sa detaljima, pa umesto da se prikažu u najboljem svetlu, vrlo često venčanice deluju neukusno i jeftino.

0
467
Izbor venčanice

Zašto vaša venčanica izgleda jeftino? Nažalost, pojedine neveste se susreću sa ovim pitanjem.

Sigurni smo da ne postoji devojka na svetu koja ne voli shopping. Još kada joj se u tome pridruže prijateljice potraga za savršenim modelom haljine za venčanje postaje uzbudljiva ženska zabava koja se pamti.

Međutim, često, mnoštvo krojeva i stilova, izbor venčanice pretvaraju u zahtevan, pa čak i stresan posao. Naročito ako niste sigurne kakvu haljinu želite. U tom slučaju može se desiti da donesete pogrešnu odluku, a da tek kasnije uvidite da to nije vaša venčanica iz snova.

S obzirom da su venčanice najskuplje haljine koje ćete ikada nositi, one bi tako trebalo i da izgledaju, bez obzira koliki ste budžet izdvojile.

Da ne biste napravile grešku prilikom odluke otkrivamo vam moguće razloge zašto vaša venčanica izgleda jeftino.

Previše beli sjaj

Tradicionalno, venčanice su bele boje. Ipak, ne postoji ništa gore od artičke beline na najbitnijoj haljini. Umesto da bude nežna i romantična, ona stvara neprirodni odsjaj koji će zaseniti svaki detalj na svadbenim fotografijama.

Izbor venčaniceUkoliko želite klasičnu belu venčanicu birajte mekše nijanse, odnosno modele koji imaju tamniji podton. Posebno budite oprezne sa satenom, jer previše bela, ova skupocena tkanina može da izgleda poput krevetske posteljine. Pa će se i mnogi gosti zapitati zašto vaša venčanica izgleda jeftino.

Nekvalitetan materijal

Tajna luksuzne venčanice leži u pravom materijalu. Čak i svedeni krojevi sa raskošnim teksturama postaju oličenje glamura za koje nisu potrebni nikakvi detalji.

Nekvalitetni materijali se posebno vide kod vencaniče u stilu princeze, jer njena izrada zahteva više metara tkanine. Pa ako je ona jeftina i sama haljina će izgledati prosto.

Zbog toga najbolja opcija su venčanice od čipke. Nije potrebno da čitava kreacija bude napravljena od fine čipke. Za wow efekat dovoljni su veženi ukrasi.

Previše detalja

Karneri, perlice, kristali, 3D aplikacije? Svakako, venčanica nije obična haljina koju nosite svakog dana. Ali, da bi bila sinonim za visoku modu ne moraju se na njoj naći svi aktuelni trendovi.

Upravo je ovo najčešća greška budućih nevesta koje same kreiraju svoju omiljenu haljinu. Samim tim i pitanje: “zašto vaša venčanica izgleda jeftino” postaje neizbežno.

Zato, drage dame, usredsredite se na jedan dekorativni stil preko čitavog modela. Ili, pak, dodajte atraktivne detalje na određenim delovima, dok ostatak haljine, zbog ravnoeže, neka ostane neukrašen. Na taj način kroj vaše venčanice po narudžbini neće biti prenatrpan.

Zašto vaša venčanica izgleda jeftino – jer je model neukusan

Želite da izgledate zavodljivo na svom venčanju? Imajte u vidu da svadbena haljina treba da neguje prefinjeni stil, koji će pokazati vašu romantičnu stranu. Te kombinacija dubokog dekoltea, visokog šlica i golih leđa nije najbolji izbor.

Pravu dozu sekspila, zapravo, donose venčanice u sirena stilu. Njihov senzualni kroj se obavija oko tela i naglašava svaku vašu oblinu, ostavljajući sve prisutne bez reči.

Neadekvatan aksesoar

Venčanica je glavna zvezda venčanja. Ali za potpuni wedding look nophodni su i modni dodaci za venčanice. Uz pravu kombinaciju oni će vašu haljinu podići na viši nivo. U suprotnom, pregršt detalja “ugušiće” čitav izgleda, te će i sama venčanica izgledati jeftino.

Izbor venčaniceSalon venčanica La Perla u svojoj bogatoj ponudi ima kako najnovije trendove, tako i vanvremenske venčanice koje ne izlaze iz mode. Naše stručno osoblje će vam pomoći da uz izabrani model pronađete i odgovarajući aksesar koji će upotpuniti vaš izgled.

 

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde