Koja je Kardashian sestra najbogatija a koja skuplja mrvice?

Poznato je da su nasledili bogatstvo od pokojnog advokata Roberta Kardashiana, ali otkuda im svi ovi milioni?

0
1552
kardashian sestre vesti

Šta one uopšte rade? Sestre Kardashian, odnosno celi Kardashian-Jenner klan jedna je od najpoznatijih familija na svetu, ali retki zapravo znaju od čega oni žive i kako zarađuju.

Je li moguće da su svi ovi milioni zarađeni samo od reality showa?

Deo jeste svakako, ali svaka od članica Kardashian porodice bavi se i dodatnim biznisom koji uglavnom imaju veze s društvenim mrežama.

Kako god, sestre zarađuju fantastične sume novca a evo i konačne top liste najbogatijih članica porodice.

1. Kylie Jenner – 900 miliona dolara

Najmlađa je i najbogatija. Kylie je nedavno osvanula na naslovnici magazina Forbes kao cover devojka za temu „Američke milijarderke“. Broj posvećen ženama u SAD-u koje su dostigle svoju prvu zarađenu milijardu krasi 21-godišnjakinja koja je carstvo izgradila na kozmetici.

Doduše, Kylie službeno ima tek 900 miliona dolara, ali šta je tih sitnih 100 miliona za nju? Verovatno ih je već i zaradila. Navodno po jednoj Instagram obavi može dobiti i do milion dolara.

the blues

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана

Većina bogatstva je došla od njene linije kozmetike, i čini masu 800 miliona, a ostatak su sponzorski ugovori, linija odeće koju ima sa sestrom Kendall i zarada od realityja.

Forbes takođe piše kako je najmlađa članica klana ujedno i najmlađa milijarderka koja je sama zaradila tu milijardu – i svrgnula s trona osnivača Facebooka Marka Zuckerberga.

„Dobro došli u eru u kojoj je slava prednost“, piše Forbes.

Pa, hvala u ime Trendy portala :).

2. Kim Kardashian West – 350 miliona dolara

Ona je sve pokrenula, ali je ipak ostala iza mlađe Kylie. Voleli je ili mrzeli, činjenica je da je od neugledne prijateljice i asistentice Paris Hilton u deset godina dogurala do najpoznatije žene na planeti. Ima nos za posao, a taj nos ju je doveo do realityja, vlastite aplikacije, emojija, knjige selfija i titule kraljice društvenih mreža.

Od svega toga, ali i linije kozmetike, ugovora i drugih poslova Kim je zaradila 350 miliona dolara. Forbes kaže da joj je godišnja zarada 80 miliona dolara neto.

3. Caityln Jenner – 100 miliona dolara

Većinu novca Caitlyn je zaradila, naravno, od pojavljivanja u realityju „Keeping Up With the Kardashians“ kao i kasnije od sopstvenog „I Am Cait“.

I pre svoje tranzicije, kao Bruce Jenner zarađivala je kao motivacioni govornik i kroz sponzorske ugovore. Iako više nije u dobrim odnosima s ostatkom porodice, Caityln dobro stoji finansijski i prilično se dobro snašla.

4. Kris Jenner – 60 miliona dolara

Mastermind iza svega i najpoznatiji „momager“ na svetu, Kris je od (navodnog) upravljanja životima svoje dece zaradila oko 60 miliona dolara.

I’m baaacckkk!! My Kris Collection for @kyliecosmetics is back at 3pm pst today!! ❤️❤️

Објава коју дели Kris Jenner (@krisjenner) дана

Procena je možda malo podcenjena, s obzirom na to da Kris (opet navodno) dobija i deo od zarade svake svoje ćerke, ali i sa tih 60 miliona da se pristojno živeti.

5. Khloe Kardashian – 40 miliona dolara

Nedavno je prošla kroz krizu sa verenikom Tristanom Thompsonom i postala majka, a Khloe je „vredna“ 40 miliona dolara. Uz Kim, Kourtney i mamu Kris ona je izvršni producent njihovog realityja, a zarađuje i od svojih šou programa „Kocktails with Khloe“ i „Revenge Body“ kao i jeans linije Good American.

🖤

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана

Godišnja plata joj je 15 miliona dolara.

6. Kourtney Kardashian – 35 miliona dolara

Najstarija sestra ne zamara se dodatnim poslovima osim učestvovanju u realityju i sponzorskih ugovora na društvenim mrežama.

yep, more focaccia

Објава коју дели Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) дана

Njeno se bogatstvo procenjuje na sasvim pristojnih 35 miliona dolara. Još uvek dovoljno da većinu godine provede na jahtama na Karibima ili Mediteranu.

7. Kendall Jenner – 30 milijuna dolara

Mlada Kendall ima tek 22 godine, ali je najplaćeniji model na svetu, a tu je pretekla Gisele Bundchen koja je godinama držala tu titulu. Ima ugovore s Calvinom Kleinom, Estee Lauder, Chanelom, Marcom Jacobsom, Fendijem…

🇺🇸

Објава коју дели Kendall (@kendalljenner) дана

Možete negodovati kako su supermodeli nekad bili bolji, ali Kendal trenutno vlada modnom scenom, zajedno sa sestrama Hadid.

8. Rob Kardashian – 10 miliona dolara

Najmanje poznati član porodice, uvek u senci sestara i uz pokoji svoj neugodni skandal, Rob ima najmanje novca, ali opet sasvim dovoljno.

Comment your first emoji! Lets go! 🔥🔥🔥 #robkardashian #dreamkardashian #kardashian

Објава коју дели Rob Kardashian (@robbert_kardashian) дана

Vrednost njegovog bogatstva je 10 miliona dolara, a deo je zaradio kroz reality „Rob&Chyna“, sa bivšom devojkom Black Chynom.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde